Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w realiach nie idealnych,ale

A ja chcę mieć nudne i spokojne

Polecane posty

życie.

Gość Też bym tak chciała
wieść nudne, spokojne i powolne życie. Cieszyć się każdym dniem, nie spieszyć nigdzie, pić w ciszy i spokoju herbatę na tarasie, czytać ksiązki, pójść na spacer do lasu... mieć męża, dzieci i psa. Ale zamiast tego prowadzę szybki tryb zycia, mieszkam w ogromnym mieście, dużo imprezuje, dużo podróżuje, mam mnóstwo przygód, nie mam męza, nie mam zreszta w ogóle faceta, nie mam dzieci, nie mam psa. Chciałabym to zmienić :(

w niektórych okolicznościach smutno byłoby nie zaryzykować chociaż jednego dziecka,ale czy dzieci i spokojne życie naprawdę zawsze się komponują

Gość Też bym tak chciała
dzieci nie dają spokoju, przynajmniej na początku swojego życia :D ale dla mnie spokojne i udane życie = wesoła rodzinka ;)

dzieci mogą być powodem szczęścia i dumy,ale też powodem strasznego i męczącego stresu.zależy to od genów i od tego kto je ma i w jakich okolicznościach,to może być wręcz wyrok całe życie

kobieta nie mająca w sobie czegoś z pozytywnej zołzy,nie powinna się brać za rodzinę i dzieci to nie dla niej,wejdą jej na głowę

Gość kuzynka Przemka
j

Gość To ja piszę
jjjjj

wiem bardzo dobrze co mówię ,a nie mówię,że bym się nudził i nic nie robił,może nawet bym się jakiemuś hobby,które mi teraz by do głowy nie przyszło np.uprawie działki,z poczuciem,że ja już nic więcej nie muszę