Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunatny anonim

NAJWIĘKSZE KŁAMSTWO W KTÓRE WIERZY KAŻDY MĘŻCZYZNA

Polecane posty

Gość brunatny anonim

Faceci wierzą że z wiekiem nie tracą na atrakcyjności...to chyba największa bzdura o jakiej słyszałam. Tracą DOKŁADNIE tak samo jak kobiety.Prawie żadna 20-latka nie zakocha się (szczerze) w 45 latku(nieliczne wyjątki potwierdzające regułę...oczywiście zdarza się też że 20 latek zakocha się w 40 latce). Jak facet się nie dorobi grubej $$$ to niema co liczyć na atrakcyjną, młodą partnerkę. Oczywiście mówiąc o grubej kasie nie miałam na myśli średniej krajowej i 10 letniego Tico tylko własnego domu, ładnego nowego auta i wycieczek zagranicznych (corocznych). Większość 20stek które chcą faceta starszego od nich o więcej niż 10l chcą ich raczej oskubać z kasy a później iść do rówieśnika.

Gość noc listopadowa
najwieksze kłamstwo w które wierzy każda naiwna: zacytujesz?

piszesz o dziewczynach , które lecą na kasę ,ale to nie wszystkie . Zdarzają się też fajne , które naprawdę kochają

Gość ilonka21
Zgadzam się tak jest i nikt niech się nawet nie sprzecza że nie :O są nieliczne wyjatki jak u mnie w rodzinie Ona 26l On 56l... i ON jest biedny tzn nie ma kasy. Ale to wyjatki. Na ogół każda laska szuka do 10 lat starszego faceta, taka prawda. A faceci STARZEJA SIE Z WIEKIEM jak kobiety. Potwierdzam ;)