Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvcxvxcvxvxcvxcvvv

co zrobić żeby

Polecane posty

Gość cvcxvxcvxvxcvxcvvv

mój facet znowu za mną szalał tak jak dawniej? chciałabym sie poczuć najważniejsza dla niego, zrobiłabym wszystko

Gość cvcxvxcvxvxcvxcvvv
no ale co jeszcze?

Gość klik klik ******
Podłączam się pod pytanie autorki. Mam podobny problem. Niby wszystko gra ale brakuje tej iskry, która była na początku znajomości. Dodam, że mieszkamy razem od prawie 4 lat.

Gość afronele
jest tylko jedna rada, a mianowicie zmienic faceta. kazdy na poczatku tak ma, potem zaczyna sie codziennosc. z tym tak jest i z kazdym innym tez tak bedzie, tyle ze czasowo z kazdym moze jest inaczej. i jeszcze jedno - nic sie nie dzieje bez przyczyny. jego zmiana zachowania tez ma jakas przyczyne.

Gość szszszszszsz
facet czyli co, nie mąż? no, jak to obcy człowiek to zaraz wyprowadzi sie i pójdzie do innej. Gościu wie, że jest wolny, to po co ma jeszcze być zaangażowany?

Gość klik klik ******
Po to, że się kochamy. Nie trafia do mnie argument - że się wyprowadzi. Obydwoje jesteśmy wolnymi ludźmi - ja też mogłabym się wyprowadzić. Tylko po co, skoro układa nam się dobrze, nadal okazujemy sobie uczucia i troszczymy się o siebie. Różnica tylko taka, że nie ma już tej szalonej miłości, a czasem tak tego brakuje :)