Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz zaczynaja sie problemy

Majowka z dziecmi? Nie bardzo mi sie to podoba

Polecane posty

Gość 0oieiofguoiugjiuj
Nie wypowiadam sie na temat sensu majowki z dziecmi czy bez dzieci - sama wzielabym dzieci na pewno ze soba. Jezeli jednak umawiano sie inaczej, to nalezy umowy dotrzymac. Jezeli na podstawie tej umowy zarezerwowano cos za okreslona cene, to ci ktorzy po fakcie zmienili swoja decyzje powinni poniesc wszelkie konsekwencje finansowe - koszty rezygnacji, ewentualnie podwyzszenie ceny dla pozostalych. Kazdy moze sam decydowac co i jak mu odpowiada, ale nalezy trzymac sie ustalen - i placic jezeli samemu po fakcie umowy sie nie dotrzymuje lub cos zmienia.

Gość fdgrdg
umowa to umowa. skoro one teraz zmieniaja zdanie to niech poniosa konsenkwencje. zazdroszcze ci ze masz gdzie zostawic dzieci na te 5 dni. ja nie mam rodziny w okolicy wiec musialabym brac dzieci z soba. tobie tez sie nalezy odpoczynek a wiadomo ze z dziecmi to nie to samo

Gość 0oieiofguoiugjiuj
Gdzie jest post z godz. 15.25 - cenzura znowu spi ?

Gość Pasztecik44
Przed planowaniem majówki najpierw warto sprawdzić jaki będzie ten weekend majowy bo majówka z dziećmi może być męcząca a majówka w deszczu jeszcze bardziej.... http://pogoda.wp.pl/kat,1034985,title,Jaki-bedzie-weekend-majowy-Ciekawy,wid,15516723,wiadomosc.html

Gość tłusta chuda
A ja uważam, że robisz zbyt duże halo o nic. Takie problemy to ja miałam jak byłam sama bez dzieci, a teraz powiem Ci, że zastanawianie się nad takimi bzdurami w ogóle mnie nie bawi. Chcą jechać z dziećmi, niech jadą, ich sprawa, może żal im zostawiać dzieci, co w tym złego ? Najwyżej Ci, z Was, którzy pojadą bez dzieci i Ci bezdzietni sobie więcej pobalują, a Ci z dziećmi mniej. Nie wiem, z czego robisz problem. Nie chcesz, to nie jedź,chcesz, to jedź,a to nie jest jakieś wojsko,żeby ktoś na rozkaz musiał jechać bez dzieci i nie miał prawa zmiany odczuć czy decyzji. Ja osobiście nie wyjeżdżam bez dziecka, żal mi by było zostawić je na kilka dni i samemu się bawić.