Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kookjih

nie nadaję się na matkę

Polecane posty

Gość kookjih

przedwczoraj syn wylał na kuchnię herbatę, jak wycieraalm wrzucił mi tel do wody, jak ratowałam telefon, on wbił widelec do dekodera; dziś uderzył się o wannę i ukruszył jedynkę; mam dosć, wykończę się nerwowo, juz chyba mam początki nerwicy; co mnie jeszcze czeka? co powinnam zrobić z tym zębem? boję sięże zacznie się psuć od tego.

Gość a ja mam w nosie
Przeszlabym sie do dentysty to tak o propos tej jedynki.Nadajesz sie na matke jak najbardziej.Nerwowo wykancza sie 99 procent mam ale tylko 5 procent sie do tego przyznaje,reszta ma idealne dzieci i kuuuupe czasu dla siebie ;) Na "pocieszenie " ci powiem ,ze moja niespelna 3 letnia corka ma wybite 2 gorne jedynki,blizne na brodzie po rozcieciu,miala juz zakladane szwy na glowie ,ostatnio w odtwarzaczu znalazlam chipsa,w lodowce klocki lego ,chomik dostal parowke do jedzenia zalozyla 2 rozne buty i nie dalo sie jej przekonac ,ze tak nie wyjdzie i poszlam z nia tak do sklepu ,wstawila mezowi na FB jakas kolorowanke swoja ktora wlasnie opracowywala na komputerze i moglabym tak wymieniac i wymieaniac ....... wlosy z glowy rwac mozna ale i tak nic to nie da ;)

Gość kookjih
ale on mi w domu buzi nie otworzy, a u dentysty to byłaby rzeź

Gość ytyhthghg
co wy za dzieci macie. moja tez jest strasznie rozbrykana ale nie wyprawia takich rzeczy jak wasze dzieci.

Gość a ja mam w nosie
z jakim wieku jest twoj lobuziak?

Gość a ja mam w nosie
Dzieci mamy normalne .Zywe srebro ;)

Gość kookjih
22 mieisące

Dzieci autorki sa niewychowane. :( taka prawda , gdyby moj syn wrzucil mi tel do wody to by popamietal... nie macie wplywu na dzieci i one robia co chca.

Gość jjjjjjjjjjiiiiiiiiiiii
Mam dwóch synów... do aniołków na pewno nie należą, ale wiedzą co im wolno, a czego nie i nie robią głupot typu wkładanie czegoś w nieodpowiednie miejsca... Mają 2 i 4 lata. Wychowuj, tłumacz, rozmawiaj, pokazuj i tak wciąż i wciąż i wciąż :o

Gość ytyhthghg
moja jest bardzo rozbrykana ale ma juz 4 lata. i wie co wolna a co nie. nawet juz wczesnije jej tlumaczylam. wie ze nie wolno samemu do komputera. ze niewolno nic wkladac do kontaktu. wchodzin na krzeszla.

Gość a ja mam w nosie
A nie mowilam same idealne mamy z idealnymi dziecmi :) mysle ,ze w tym wieku dentysta wiele nie zdziala.Mozliwe ,ze zrobi sie to co u mojej cory czyli po prostu zab zmieni kolor na szary ale nie wypadnie.

Gość ccsadcsdc
Niech zgadnę. Jesteś przeciwniczką klapsów, zgadza się, autorko tematu? Dobrej zabawy życzę i ciesz się dzieckiem póki żyje lub nie siedzi w poprawczaku. (M.in. przeproś je że mu się nie udało nasrać ci na głowę.)