Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olalala88

Bromergon, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Olalala88

Od stycznia biorę bromergon, jedną tabletke na noc. Powodem był zbyt wysoki poziom prolaktyny i brak miesiączki. Na koniec stycznia dostałam okres po miesiącu kolejny, to znaczy koniec lutego początek marca. W polowie marca wyjechałam na 5 dni i zapomniałam wziąć ze sobą tabletek wiec przez te dni miałam przerwę w braniu leku. Po powrocie zaczęłam znowu systematycznie łykać . Problem polega na tym, że do tej pory nie dostałam okresu. Zrobiłam dwa testy ciążowe i wynik był negatywny. Czy brak miesiączki może być spowodowany przerwą w braniu leku, czy jednak mimo 2 negatywnych testów mogę być w ciąży. Proszę o pomoc bo zaczynam wariować a wizytę mam dopiero w środę. Z góry dziękuje za jakiekolwiek odpowiedzi.

Gość Olalala88
Bardzo proszę, może miał ktoś doświadczenia z tym lekiem

Gość Olalala88
Proszę...

Gość Olalala88
Podnoszę

Gość szalona chmurka
Prawdopodobnie nagłe odstawienie tabletek znów namieszało w twoich hormonach.Bierz póki co bromka tak jak brałaś wcześniej i @ się wkrótce pojawi.Ja zawsze miałam regularną miesiączkę jednak prl okazała sie wysoka i dostałam bromka wtedy na jakiś czas cykl mi się wydłużył teraz jest regularny.

Gość szalona chmurka
Prawdopodobnie nagłe odstawienie tabletek znów namieszało w twoich hormonach.Bierz póki co bromka tak jak brałaś wcześniej i @ się wkrótce pojawi.Ja zawsze miałam regularną miesiączkę jednak prl okazała sie wysoka i dostałam bromka wtedy na jakiś czas cykl mi się wydłużył teraz jest regularny.