Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozgardiaszona

Jestem exhibicjonistką

Polecane posty

Gość gość
Ciekawska40 podaj maila

Gość gość
pupoklepka i mrowce

Gość gość
40to co podasz jestem 42 letnim facetem I chce z toba popisac

Gość gość
ja tesz

Gość gość
witajcie, ja również lubię pokazywać paniom swoje walory w kamerce ale również w realu. Często prowadząc auto robię sobie dobrze ręką i podjeżdżam pod autobusy wypatrując pilnych obserwatorek. Jestem z Górnego Śląska i z chęcią poznam jakąś odważną panią chętną popatrzeć realnie jak się onanizuję. Zainteresowane proszę pisać na maila mati.37@interia.eu

Gość gość
a co fajnego jest w marszczącym freda facecie mnie to nie podnieca

Gość gość
marmis jestes jeszcze?

Gość gość
"Ottis Kobiety ekshibicjonistki to mit. Spotykane są dużo rzadziej niż jednorożce albo krasnoludki :/""--glupoty gadasz koles.Niemal kazda kobieta jest ekshibicjonistka.Poza tym wiekszosc prostytutek albo tych co tancza na rurze albo robia streptease.Oczywiscie maja zawsze iine wytlumaczenia.Najczesciej ze zostaly"zmuszone"...Fakty mowia jednak cos innego...Zreszta ja spotkalem w swoim zyciu kilka ekshibicjonistek.Na przyklad:dwie dziewczyny,jedna ok.17 lat druga z 15 ktore ledwo znalem podeszly do mnie i ta starsza wali prosto z mostu:a ten chlopak(akurat tam ktos przechodzil)zamknal nas raz w domu w pokoju i kazal nam sie rozebrac.Oslupialem.Sam mialem wtedy chyba z 18 lat.Pytam:i co dalej?One-nic-rozebralysmy sie.Co mialysmy zrobic?Pytam dalej i co?Co dalej bylo?One-nic-patrzal sobie...Chyba wiesz o co im chodzilo....

Gość gość
A ja jestem mezczyzna i jestem tez eksem.Ktorejs tam kilka wpisow w gore odpowiadam:nawet nie masz pojecia ile jest dziewczyn/kobiet ktore to bardzo zajmuje.

Gość gość
Tu na forum sa dwa tematy identyczne z tym.Pierwszy to "Wasze przygody ze zbokolami"a drugi :"Jak to bez majteczek".Po co ktos zaklada nastepny?

Gość gość
Jest jeszcz jakas kobieta

Gość marmis
Do: gość z 7 marca. Jestem cały czas. Chętnie popiszę. Moje gg: 47999111 lub marmis.102@gmail.com Pogoda coraz bardziej sprzyja eksom ;-)

Gość gość
kufa, podaj maila podaj maila, gimbusy , tu na forum dyskutować

Gość marmis
I co z Wami, dziewczyny? Wiosna w pełni. Ja już działam. Pozdrowionka

Gość gość
Niektóre odmiany tutaj tego zachowania są wielce przyjemne chociażby Aga9 czy jak jej tam/

Gość gość
a ja lubię popatrzeć, tylko żadna kobieta nie chce mi nic pokazać.

Gość gość
ja bardzo lubię sikac w krzakach w parku tak by mnie ktoś widzial, podnoszę sukienke , matki w dol i juz

Gość gość
Ja chętnie bym posikał koło Ciebie, patrząc w Twoją stronę :)

Gość gość
pokaz sie w kamerce,chcetnie zobacze Twoja ttipppke...

Gość gość
kamerkami się nie zadowalam - robie to tylko jak jestem widziana w realu

Gość gość
Chętnie poznam ekshibicjonistkę z małopolski. marmis.102@gmail.com

Gość gość
poczytajcie temat "Jak to bez majtek" a zobaczycie ekshibicjonizm... fajnie tak czasem nie przejmować się nagością i odsłonić co nieco... przyjemność przecież jest najważniejsza ;-))))

Gość gość
Tylko że w tamtym temacie piszą sami faceci (niektórzy na żeńskich nickach :P)

Gość Paradoksa
ja lubię

Gość gość
Jestem facetem. Takie kobietki to nie żaden mit tylko w realu trzeba się niestety z tym kryć bo to nie mieści się naszych ramach społecznych. Ale są takie miejsca gdzie niczym nieskrepowane dziewczyny, mężatki mogą kusić facetow ile chcą i robią to na żywo nie tylko w kamerkach, są z nimi ich mężowie, partnerzy życiowi a one szaleją. Wszystkie są exhobicjonistkami. Kochają widzieć jak działają na facetów, patrzą na ich pożądanie, na baranie z wrażenia spojrzenia, na ich uwielbienie. Warunek jest jeden, muszą mieć partnera, którego to bierze i nie ma nic przeciwko. Nagie tańce, pokazywanie dziureczki, pokazywanie cyuszków, otwarte macanki. Kuszenie na maksa. A potem ... jednym to wystarcza i jest satysfakcja i spełnienie. Jednak większość traktuje to tylko jako nakrecającą trampolinę do czegoś mocnijszego, seksu przy innych, seksu nie z mężem, seksu przy mężu, seksu grupowego. Możliwości jest wiele. Nie ma krytyki, jest tylko uwielbienie. Mam taką żonę więc wiem co piszę. Świat jest z wami dziewczyny cudowny.

Gość Veronika35
zgzdzam się też tak mam

Gość gość
Veronika też tak lubisz się pokazywać :) Ja chyba też mam coś z tego. Dzisiaj rano jadąc samochodem miałem go na wierzchu i czułem na sobie wzrok ludzi z autobusu :)

Do: Veronika35. Napisz do mnie: marmis.102@gmail.com lub gg 47999111. Wymienimy się doświadczeniami. Pozdrowionka.

Gość gość
mnie takze kreci ekshibicjonizm, chcialbym sobie zrobic dobrze przy jednej lub kilku lasek ktore by mnie podgladaly i mialy z tego przyjemnośc. chcialbym sei wtedy mocno przy nich zlać

Gość gość
Ja też lubie pokazywać cipkę.