Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek_qazwsx

Dziwne preferencje - lubie kobiety które palą :)

Polecane posty

Czesc! Ostatnio zaczalem sie nad soba zastanawiac - i mam troche dziwny wniosek: podobaja mi sie kobiety które palą papierosy. Kobieta ktora pali - działa na mnie w sposob - powiedzmy - erotyczny. W sumie pewnie ile ludzi - tyle roznych upodoban - ale to wydaje mi sie nieco dziwne :) Czekam na komentarz od Was. piotrek_qazwsx@interia.pl

Gość ollalalala
a Ty palisz? ps. ja palę fajki :D

Gość ollalalala
może masz w głowie taki obraz kobiety z papierosem w dłoni , ze jest taka subtelna moze nico romantyczna, hmm? i to z tego wynika

Gość ollalalala
no to jestes jednym z nielicznych mezczyzn, ktorym nie przeszkadza fakt, ze partnera pali papierosy:) (poza moim chlopakiem ktoremu tez to nie przeszkadza:)) a On tez nie pali

Gość ollalalala
MADONNA - UWIELBIAM!

Coś w tym jest, ale sądzę, że tylko młode palące podniecają - też kiedyś paliłam i pamiętam, że były takie egzemplarze, jak Ty... Ale starsze to już nie bardzo co?

Podoba Ci się kobieta z fajką? Jak majster na budowie? No ja nie jestem pewien, czy to jest fany widok. Można to zaakceptować, ale jako fetysz jest dla mnie czymś niewyobrażalnym :-)

więc jestem z tej męskiej "większości", która kiepsko znosi palące partnerki - tym bardziej, że nigdy nie sam nie paliłem ...