Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szewa

Co na ekspresowy porost włosów?????

Polecane posty

Gość szewa

Cześć Mam spory problem i prosze was o pomoc! Dzisiaj niezdarnie mój ojciec ogolił mi prawą część głowy(od strony ucha) prawie na łyso, nie wiem jakim cudem ale nie zauważył że miał na golarce ściagniety ten grzebień z wierzchu(czy jak to sie tam nazywa) .w piątek mam zakończenie szkoły sredniej i chciałem jakos wygladać... nawet nie wiem jak sie w ponoiedziałek pokaże w szkole BŁAGAM WAS O POMOC CO MAM ZROBIC ŻEBY JAK NAJSZYBCIEJ UROSŁY MI WŁOSY - WYGLADAM OKROPNIE Z TA ŁYSINĄ PO PRAWEJ STRONIE, CO ROBIĆ? PROSZE POMÓŻCIE!!!!!! wybacznie za tego chaotycznego posta ale naprawde jestem bardzo zdenerowany.... no nie wiem co robić

Gość gość
calcium pantothenicum ( suplement diety) ok.8 zł w aptece olejek rycynowy wcierany w skórę głowy ok.2 zł w aptece Henna Wax maska do włosów polecana dla osób po chemioterapii ok. 20 zł może być też wcierka Jantar do kupienia w naturze lub innych drogeriach ( w Rossmannie nie widziałam) ok.10 zł zawsze pozostaje też babcina metoda picie drożdży

Gość gość
Polecam każdy suplement diety zawierający krzem i keratynę- to dwa składniki wspomagające porost włosów i wzmacniając je.

Gość gość
tak na później to mezoterapia mikroigłowa na skórze głowy przy zastosowaniu odpowiednich ampułek

Gość gość
znalazłam coś takiego: www.beautypremium.pl/mikroiglowa-kuracja-przeciw-wypadaniu-wlosow/

Gość gość
Moze odzywka do włosów z revitalash