Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec klotni

Oddam psa w dobre rece

Polecane posty

Gość koniec klotni

Poniewaz moja coreczka go nie toleruje niestety musze oddac naszego jamniczka w dobre rece. Sunia ma 5 lat, jest wykastrowana i bardzo mila, spokojna i sliczna. Poznań i okolice.

Gość afasfsafas
Prowo. Dzieci kochają zwierzęta.

Gość afasfsafas
A jeśli nie, to podaj numer telefonu. Jutro mógłbym zabrać psiaka.:)

Gość koniec klotni
Niestety moja corka nie toleruje suni. Targa ja za uszy, za ogon, bije ja, w ogole jej nie lubi. Tlumaczylam i nie pomaga. Dla dobra psa musze go oddac.

Gość afasfsafas
Daj numer do siebie.:O

Gość koniec klotni
Nie mam zamiaru podawac mojego numeru na tym forum. Moze jeszcze adres? :o Jestes zainteresowany psem? Skad jestes? Ile masz lat? Masz warunki na psa? Jesli spelniasz jakies wymagania to podaj swoj adres email i wysle ci dokladniejsze info.

Gość deutschhhhh
trza bylo nie brac psa jak masz bachora twoj bachor to jakis sadysta jak nie lubie zwierzat i tak dokucza chetnie sam bym ja wytargal za uszy

Gość afasfsafas
oddaj dziecko w dobre rece dla dobra psa

Gość ...CCC ...CCC
jesli to co napisałas to prawda to znajde cie i bedziesz miala problemy 🖐️ moj chlopak siedzi w pierdlu ale jego koledzy sa na wolnosci i kochaja zwierzeta 🖐️

Gość rozeszło się po łokciach
mam szczerą nadzieję ,wiem kawał frajerki ze mnie ,że to prowo , nie możesz córci wytłumaczyć ? teraz oddasz jamniczkę a za 5 lat ywoja córka skopie kota ?

Gość Noxelia
noxelka@gmail.com

Jestem zbulwesowana do granic mozliwosci !!!!!!!!!!!!!!!! Masz dziecko,masz psa i nie umiesz nauczyc gowniarza szacunku dla innych?? Oddajesz psa,bo towj potwor jest bezkarny?? Na kogo wychowujesz to biedne dziecko? Psychopate,debila?? Jak sama nie wpoisz wartowsci to kiedys bedziesz sama poniewierana,bita maltretowana staruszka,przez wlasne dziecko.Mowi ci to matka 2 dzieci i opiekunka psow.Moje dziecko nie skrzywdzi psa ani innego ziwrzecia,bo rozmaiwam o tym co czuja ci ktorzy nie moga sie poskarzyc.Ale moje dziei tez wiedza jakie sa konsekwencje za podjezdzanie psow autkami. Lepiej zacznij wychowywac swoje dziecko w szacunku dla innych ludzi i stworzen.I pamietaj nie bede miec obiekcji zglosic cie na policje.Nie mam skrupolw dla takich jak ty. Sa rozne sytuacje zyciowe.Trzeba oddac psa,czasem musi to byc azyl,ale w twojej sytuacji??? Obrzydliwa babo.

to zajebisciem wychowalas corke,gratulacje,za niedlugo was bedzie targac za uszy :)

Gość koniec klotni
Pojdziesz na policje i co im powiesz? Ze jest na forum osoba ktora chciala oddac psa w dobre rece? Nie kompromituj sie panienko. Nie lamie prawa, nie porzucam psa. Szukam mu dobrego domu, bo moja corka nie rozumie ze zwierzat krzywdzic nie wolno. Chce dla psa jak najlepiej. Ogarnij sie zamiast mi grozic.

Panienko,powiedz swojemu facetowi,ktory nie umie nauczyc malego smroda zwyklych wartosci i poszanowania innyc.Marna matko,powiedz sobie do lusterka.Bo nie umiesz ogarnac malego dziecka. Jest ustawa i jest paragraf.

Gość hfcbmmbgyjmk
Autorko nie słuchaj jazgotu tego kafeteryyjnego ludzkiego goovna to sami aspołeczni,pierdolnięci ludzie którym kompletnie odjeballo na punkie zwierząt,chcesz oddać kundla to oddaj i nie zwracaj uwagi na to forumowe gimgoowno.

Gość samaparvda
Pierdolą to tutaj jebnięte gimbusiary którym odjebało coś na punkcie śmierdzących kundli.Powinni was zagazować albo spuścić na was bombe.Takie zjeby nie mają prawa żyć wśród ludzi.Jesteście ludzkimi odpadami.Autorko wyjeb gdzieś tedgo kundla i nie martw się nim.

Gość samaparvda
Pierwotniakiem to może ty jesteś zjebie mentalny skoro nie nadajesz sie do zycialudzmi to spuerdalaj do swoich psiurów czopie gównniany 🖐️

Gość samaparvda
Z taką szmaciarą nawet nie chce mi sie pisać

Gość wiesław garnizowski
Co suka tu winna. Tą małą terrorystkę trzeba by mocno sprać a będzie chodzić jak w zegarku