Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfvgrehe5rhe

DZIWNE TEKSTY MAMY MOJEGO CHŁOPAKA

Polecane posty

Gość sdfvgrehe5rhe

Mam 24 lata, mój chłopak 32.Jestesmy razem 3 lata. Ostatnio zaskoczył mnie tekst jego mamy: "chłopakowi jest zawsze łatwiej znalezc dziewczynę, jak nie ta to tamta, a dziewczynie zawsze gorzej. Znalezc dobrego chłopaka to rzadkosc". Przykro mi było trochę... Chcoiaz jego tata i ona mnie akceptują i podobno lubią, to od niej czuję jakis dystans. Kiedys chłopak mi powiedział,że matka powiedziała mu,że ja go mogę zostawic , bo jestem młodsza, a on ma swoje lata. Nie wiem czemu tak mówi. Może ocenia mnie przez pryzmat jego byłych dziewczyn? Z jedna chodził 3 lata i zostawiła go dla innego, a z druga chodził rok i zerwał, bo biegała za innymi facetami. Nie rozumiem zachowania jego mamy.

Gość Pstrykata kotka
Miałam to samo ze swoim tesciem. Powiedział mojemu chlopowi ze i tak go zostawie bo jestem za ładna i za młoda. Ja miałam wtedy 19 lat Moj 27. A jesteśmy już 6 lat razem.

Gość huiuyi7io7
niezbyt przyjazna

Gość fgfgggghghghh
znalazlas sobie starego ruchacza, ktory porzucal swoje poprzednie dziewczyny bo mu sie znudzily, a teraz gada ci bzdury, ze to one go zostawily, wierzysz w to? ten twoj facet to zwykly ruchacz, ktory leci na coraz mlodsze.

Gość sdfvgrehe5rhe
Czarna Izabella- ona go reklamuje cały czas... Kiedys nawet powiedziała,że on jest taki dobry, ma dobre serce i,że takiego ciezko znalezc :-O

Gość yyyKafeKrytykant
32 lata i piszesz o nim "chlopak"?

Gość prosze o wlasne opinie i pozdr
a jak wam w takim zwiazku, bo ja mam 20 a chlopak 29 i zastanawiam sie czy warto :)

Gość BoŻycieToGra
- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść.? - spytał Krzyś Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika Po co grać i marnować czas skoro za granie a także poświęcony czas mogą nam płacić? Połącz przyjemne z pożytecznym i przekonaj się sam już teraz! Zarabiaj grając prawdziwe pieniądze w walucie Euro! www.anno1777.com/index.php?i=386592

Gość tfytfruyr5u7r5
masakra

Gość xenofobbia
to żadna róznica 24 a 32 czasem osoba 32 letnia wygląda super a 24 letnia jest starą zaniedbaną babą więc nie wiem co ma do tego wiek jakbyś ty miała 24 a on 40 to już poważna różnica