Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka wwww

katar kaszel pytanie

Polecane posty

Gość polka wwww

Zachorowała mi córka 15 miesięcy. Leje jej sie z noska plus do tego kaszel dosyć brzydki taki od środka (mokry). Zaczęło się od wczoraj rano, podaję jej syropek i kropeli. Gorączki nie ma i nie miala. I PYTANIE MOŻE WYJŚĆ NA SPACER CZY LEPIEJ ZOSTAWIĆ JA W DOMU (pogoda ładna, delikatny wiaterek)??? (jutro idziemy do lekarza)

Gość cóż......
podawaj herbatkę malinową, na noc stopy, plecki i piersi posmaruj pulmexem baby, do nosa woda morska,wg mnie spacer wskazany.

Gość violka fasolka
pewnie ,ze mozna wyjsc,jak nie ma goraczki to spokojnie mozna pospacerowac:))

Gość olk
Możesz wyjść i nie smaruj jej żadną maścią rozgrzewająca ,raz że jak ma oskrzelach coś ma to może się pogorszyć ,dwa czy masz pewność że nie jest uczulona na tego typu maści ? mój syn po pulmexie niestety wylądował w mógł oddychać w szpitalu p,doktor powiedziała że lepiej tego typu maści nie stosować jak nie pewności czy dziecka nie uczulą ,mają eteryczne olejki i często uczulają dzieci .

Gość polka wwwww
Dzięki dziewczyny za pomoc. I za przypomnienie, faktycznie mam nawet pulmex w domu bo przy ostatnie chorobie pomógł, córa dobrze na niego reaguje więc tym razem też posmaruję.

Gość cóż......
ale może racja z tym jeśli ma tak mocny kaszel ,że maść rozgrzewająca wzmaga kaszel i nie pozwoli małej zasnąć... ja przy oskrzelach też smarowałam ale stopy i troszkę piersi od szyi.