Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młotek na hamaku

W samotnych matkach to nie dziecko stanowi prawdziwy problem dla faceta.

Polecane posty

Gość młotek na hamaku

Jeśli samotna mama jest piękna i seksowna jak modelka to szybciutko znajdzie stado chętnych jeleni do założenia rodziny. Prawdziwy dramat zaczyna się jak kobieta straciła urodę z powodu ciąży (hormony) lub nigdy nie była piękna .. takiej osoby nikt nie chce. Ona ma w życiu pod górkę podwójnie. Faceci mówią różne rzeczy o samotnych matkach, ale prawda jest taka, że nie o honor tu chodzi, ale o urodę. Dziecko to nie problem. Problemem są: nadwaga, rozstępy, ogólna brzydota i zaniedbanie tej kobiety. Facet inaczej patrzy na kobietę, która straciła urodę rodząc mu dziecko, a inaczej na kobietę, która zbrzydła rodząc dziecko komuś innemu. Faceci martwią się nie dzieckiem innego ojca, ale niską jakością seksu z nową partnerką - dlatego ją odrzucają. Powiedzcie mi że jest inaczej ...

Gość jybgj
No ale chwile.Jestem mamą,mam męża,ale to prawda bo każdy chce uprawiać seks zkimś kto nam sie podoba.A jakchodzi o samotne matki one mają psyche zrytą bo każdego kto chce podupczyć już by nazwały nowym tatą!

Nieprawda. Samotna matka prędzej czy później stanie się zołzą, która będzie kłaść na twoje barki coraz to cięższe i cięższe brzemię. Poświęciz swój czas, poświęcisz swą kasę, a summa summarum zostaniesz piątym kołem u wozu. Zdecydowałbyś się na taki rarytas? :p

Gość 3456y7u8i9
Pancerna Kołdora Faceci to ścierwa, dla których liczy się tylko seks, więc owszem-masz rację 4 Widać jakich facetów wybieracie :P Dobrzy faceci, którzy byliby fajnymi partnerami i świetnymi ojcami są przez was odrzucani albo nawet nie dajecie im szansy.

Gość hdihwqdoiuqwhedhqw
Poniekąd :p Wiadomo ze ladna kobieta zawsze ma wiecej adoratorow, ale liczy sie jeszcze wnetrze bo co mi po miss pieknosci jak jest wredna i samolubna, wtedy wybiore troszke "szara myszke" ale ciepla empatyczna i wrazliwa :)

Ale to też prawda że dziecko nie koniecznie musi być probleme, Podobno Tusk opłakiwał swojego ojczyma...