Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eM90

Rozwarcie,krótka szyjka,złe samopoczucie :(

Polecane posty

Hej dziewczyny.Moja szyjka ma 1 cm,rozwarcie też mam na 1 cm,jestem w końcówce 36 tygodnia.Od kilku dni pobolewa mnie brzuch,jednej nocy calkiem mocno ale od pepka w gore.Dzis caly dol,jak przy miesiaczce,ale nie jest to mocny ból.Do tego opadlam z sił.Nie mam siły na nic,uda bola mnie jak na grype :( nie moge znalezc sobie miejsca.Dopiero w srode mam ktg i wizyte u lekarza.Jak myslicie,mój czas zbliza sie wielkimi krokami?Boje sie,ze nie bede wiedziala ze to juz i za pozno pojedziemy do szpitala a mamy calkiem spory kawałek :(

dodam,że mialam dzis jeszcze biegunke,a czytalam ze to zwiastun...tyle ze bylam w wc poki co tylko raz...

Gość co ile dni masz zamiar
zakładac te mędzące topiki? czytać się tego nie da !! myslisz ze jestes jedyna która masz problem !!!!! są takie co w 32tc w ogóle szyjki nie mają i jest rozwarta więc przestań truć idiotko!

Gość Tiinuyyyb
A która to Twoja ciąża. Bo objawy masz jak przy pierwszym etapie porodu. Nie pocieszę Cię - taki stan (tzn. pierwsza faza) może trwać nawet kilkadziesiąt godzin. Czasem się zatrzymuje w ogóle i trzeba wziąć oxytocynę na przyspieszenie akcji. Ja tak miałam, jak rodziłam pierworodnego.

Gość gość
co le dni masz zamiar- podła szmata!!! w*********j stad zgryźliwa dziwko