Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic no co

Zabiliście kiedyś jakieś zwierzę ? Ja psa...miałem wtedy 11 lat

Polecane posty

Gość co zrobic no co

zaatakowal nas agresywny duzy kundel na skraju łąk i lasu, mnie i kolege, jego ugryzł, szarpal za reke, na szczescie mial grubą kurtke, zagryzl by go , szybko złapałem to co znalazłem duzy gruby kij z drzewa i zacząlem go lac z calej sily ,pamietam ze wbiłem mu go w pysk i zaczelismy uciekac. Nie mam wyrzutow sumienia

Gość hfjhgvjbk
jasne i pod nogami miales gruby konar bo badylem psa nie zabijesz

Parę rybek zdarzyło mi się zabić, jak wędkowałem, i jak starzy kupili karpia na święta :o

Gość ja z kuzynem na wsi--mając
po lat 7-8---zatłuklismy kurę kijami. plątała się jedna zagubiona więc wzięliśmy kije i zesmy ją bili aż padła. musiało nas psoro czasu nie być,bo rodzice zaczęli nas szukać---jak znaleźli to dokryli nasze znalezisko. powiadomili sąsiadkę--własicicelkę kury, ugotowała ja na obiad. nie zdawaliśmy sobie sprawy co robimy wtedy:( byliśmy dziecmi:( :(

SPORO*** czasu nie być

ODKRYLI** nasze znalezisko coś mi klawiatura płata figle dziś:P

Lubię żaby, jak byłam mała to jedną złapałam i postanowiłam wrzucić do wody, z mostu :O Do dzisiaj nie mogę sobie wybaczyć, żaba z plaskiem umarła :O

Gość zdegustowany nudziarą
Ustrzeliłem kiedyś wróbla z wiatrówki. Zabiłem również kilka jaszczurem. Kiedyś próbowałem zabić psa, ale uciekł. Dzisiaj już nie skrzywdziłbym żadnego zwierzaka.

Gość gość
karpia na święta :P skubany się rzucał z rozciętym brzuchalem, ale dobiłem go potem tasakiem :D małego prosiaka który miał wylądować na rożnie :P i raz utopiłem świnkę morską bo nikt jej nie chciał a niestety nie pachniała kwiatkami mimo zmieniania trocin itp

Gość gość
tłukę seryjnie komary i muchy :)

Gość gość
Kiedys zabilam dzdzownice I zrobilam jej sekcje zwlok ,ale mialam takie wyrzuty sumienia ,ze potem juz nic nie zatluklam ..

Gość gość
Swojego kota. Mocno go kopnąłem w brzuch bo nasrał na podłogę, na drugi dzień zdychal mi na kolanach.. I królika wystawilem go z pokoju do lodowatej kuchni bo nie dał mi spać i padł z zimna.

Gość gość
komara, muche, pająka, pchłę kotu :D... z większych to kurze (nie jednej zresztą)siekierką łepek uciachałam, więcej nic

Gość gość
no tak, kafeteria :) jak nie milionerzy to mordercy :D

Gość gość
wbiłam ślimakowi ostry patyk w jego delikatne ciałko :( i pokazałam mamie, ze słowami że zrobiłam mu operacje. Mama nakrzyczała na mnie strasznie, teraz nigdy bym nie zabiła zadnego zwierzecia, a jak widzę ślimaka na chodniku czy na drodze, to go przenosze w krzaki, żeby nic go nie rozjechało :(

Gość gość
biłem karpia kilka razy na Święta tłuczkiem do bicia kotletów dostał w łeb i ożył podczas wycinania płetw i patroszenia :D skonał w zlewie potem i dokończyłem filetowanie B-)

Gość gość
12:47 - psychol! lecz się!!

Gość ahaaaaa
Psa.. Nie potrafie o tym zapomniec chociaz mialam z 5 6 lat. Rzucalismy u babci jablkami po podworku a pies za nimi biegal. Ktos otworzył brame a my nie pomyslelismy ze wybiegnie na posesje wprost pod autobus..a ze to bylo przy krajowej,******iwej ulicy to bum.. Koerowca tez cham bo na pewno go widzial :/ Matko tak mi szkoda do tej pory, taki fajny pies, a.juz 15 lat prawire minelo ://

Gość gość
ja stara jestem ,a zabijam notorycznie gołębie,normalnie strzelam z wiatrówki meża do tych osrańców,mieszkam w centrum krakowa wiec sami sobie wyobrazcie co mną powoduje

Gość gość
ja chyba kota:( jechałem Robotniczą a było ciemno i mam nadzieje że go ominąłem bo na zderzaku nic nie było....skubany chyba czarny był jeszcze bym przez niego w poślizg wpadł...

Gość gość
Udusiłam z miłości małego żółtego kurczaka, morał z tego taki, że nie należy zostawiać dwulatka sam na sam ze stadkiem słodkich małych zwierzaczków.