Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez sensuuuuu

Pytanie do kobiet, których mężczyźni nie mają ochoty na seks.

Polecane posty

Gość bez sensuuuuu

może to durne pytanie, ale: jeśli macie duże libido, to jak was facet się miga od seksu? zakładając z góry, że nie ma kochanaki ;) co by zrobił, gdybyście w sexy bieliźnie rzuciły się na niego, szybko loda i zajechać nA jeźdźca, wystawić tyłek jak napalona suka???? nic??? co wtedy, jak reagują? proszę o odpowiedzi, po prostu nie umiem sobei tego wyobrazić!:)

Gość papaja_faja
Ja też nie. Gdyby mi tak żona zrobiła to nazajutrz kupiłbym jej nowy samochód!

Gość Jasminaaaa
Mój mąż by skończył przy lodzie po 40 sekundach a mnie odeszłaby ochota na seks przy 4 próbie postawienia go na nowo :/

Gość bez sensuuuuu
czego nie rozumiecie? :) nieraz sa topiki, gdzie kobiety skarza sie na ozieblych mezow :) wiec pytam-czym sie wymiguja tacy od seksu? no i jak zachowaliby sie w takiej sytuacji jak opisalam wyzej :) pytanie do kobiet, ktorzy maja 'ozieblych mezow'............

Gość bez sensuuuuu
ktore maja* sorki :)

Gość nie mam nicka
Mojego faceta sex bielizna itp. Nie rusza:D kiedys powiedzial mi "kochanie co ty robisz -ubierz sie bo zmarzniesz"albo "to co ogladamy film?"Czesto musze prosic zebym mogla zrobic mu dobrze.

Gość bez sensuuuuu
a gdybys zachowala sie tak jak opisane na gorze, np zaczela mu robic z nienacka loda i skoczyla na niego, to cO/?

Gość Jasminaaaa
A wymiguje się zmęczeniem po pracy.

Gość nie mam nicka
Nie ma takiej opcji. Samo dostanie sie do rozporka graniczy z cudem :( j Czesto zastanawiam sie czy tylko ja musze prosic o to zeby mu zrobic loda ... Jak jest u was ?

Gość papaja_faja
Dochodzę do wniosku, że znalazłem żonę w złym miejscu o złej porze. Musiałem być tęgim skurwysynem w poprzednim życiu. Wy też drogie panie. To nie wasza wina - taką macie złą KARMĘ z poprzedniego życia. Niech mnie ktoś zabije! Nie wierze że są kobiety, co proszą o dostęp do rozporka ....

Gość papaja_faja
Małżeństwo to durna instytucja ... Kupujesz wielki browar, po czym dowiadujesz się, że robią w nim tylko piwo Porter, którego nienawidzisz. Cały browar Twój - na chuj!?

Gość Jasminaaaa
Ja mam np bardzo wysokie libido i jak byliśmy przed ślubem to jakoś się starał, druga sprawa, że mieszkałam z rodzicami i widywaliśmy się przez 2-3 dni w tygodniu, szybko zdecydowaliśmy się na ślub i teraz mam 19 lat i męża, który nie potrafi mnie zaspokoić.

Gość nie mam nicka
Niestety sa .....:( Ja nia jestem.

Gość papaja_faja
Jasminaaaa Zajdź w ciążę - hormony Cię odmienią. :) Fajnie że są takie babeczki jak Ty. Europa będzie mieć może dzięki Wam drugą szansę, bo chwilowo przyrost naturalny jest ujemny. :)

Gość papaja_faja
Niemamnicka Ile masz lat i jaki staż małżeński?

Gość Jasminaaaa
Byłam w ciąży i to był główny argument 'za' ślubem. Ja-poroniłam, małżeństwo-zostało.

Gość papaja_faja
To weź rozwód. Nie ma dzieci nie ma zobowiązań.

Gość nie mam nicka
Nie jestesmy malzenstwem. Jestesmy ze soba 5 lat. Od 4 lat mieszkamy razem. Mam 29 a moj partner 32 lata.

Gość Jasminaaaa
Trochę z tym zachodu bo muszę go zgrabnie namówić do paru rzeczy jeśli chodzi o majątek. Za dużo mogę stracić przy podziale.

Gość Jasminaaaa
No i jakiś tam sentyment do niego mam. To wygodne rozwiązanie bo obecnie jestem z kobietą czego rodzina by mi nie wybaczyła.