Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bccjcnccb cccccmmmmmmmm

Tak bardzo bym chciała mieć rodzinę, udaną rodzinę.

Polecane posty

Gość bccjcnccb cccccmmmmmmmm

Wsz edzie gdzie obserwuję to widzę,że ulicami chodzą same pary z rodziną:( a ja się męczę sama z dzieckiem. nie jestem koniem,zeby podołać wszystkiemu sama:/ mam partnera ale bujamy się ze sobą już długo, w nieskończonośc wręcz. tak bym chciała mieć męża,być spokojna,miec wsparcie w tej drugiej osobie:(

Gość Markusde
Męża tzn. papierek? Przecież papierek nie zapewni Tobie odpowiedniej relacji.

Gość fobistra
niby papierek nic nie daje ale zabezpiecza kobietę prawnie chłopy sa głupie , nie wiadomo któremu co odbije

Gość kokokodkeodkjeoifd
Weź ślub. polecam, ja się bujałam z facetem spory kawałek czasu, 4 lata mieszkaliśmy razem i twierdziałm że mi papier niepotrzebny, az w końcu wzięlismy ślub i jest lepiej niż wtedy kiedy żylismy bez. Nie wiem czemu ale prawie w ogole przestaliśmy się kłocic, jestesmy dla siebie mili, w ciągy dnia mąz zadzwoni z pracy i powie coś miłego. Jednak poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji zyciowej jakie niesie ze sobą ten głupi papierek jest nie do przecenienia.

Gość sonia1231232
kokokodkeodkjeoifd Równie dobrze ten papierek może być niezłą przykrywką do robienia czegoś na boku, także... wyhamuj z optymizmem. Czasem bywa tak, że slub usypia czujność, a wtedy... ot, taka druga strona medalu:)

Gość kokokodkeodkjeoifd
Albo mówisz o sobie albo o swoim męzu :) a zresztą wiesz jak to się mówi: nie pros, nie pros bo wyprosisz coś dla siebie. Mój mąż nie z tych, on za kobietami nigdy nie latał, chyba by musiała sama przyjsc i mu jeszcze nadskoczyć

Gość kokokodkeodkjeoifd
a wyhamuj to ty ze swoją złosliwością i zazdrością :) pozdrawiam

Gość tcerferfdde
fobistra niby papierek nic nie daje ale zabezpiecza kobietę prawnie chłopy sa głupie , nie wiadomo któremu co odbije ] no nie wiadomo, a papierek tylko bardziej wszystko skomplikuje prawdopodobne rozstanie :O a ty autorko faceta zmien, bo jak sie z tym tyle bujasz to jak podpisze papierek w niczym sie nie zmieni, skoro teraz nie masz w nim oparcia to na pewno jak oficjalnie bedzie mezem nagle inny nie bedzie.

Gość m45yp4n
koko uważaj bo to głupota byc tak pewna swojego faceta - już nie jedna się tak przejechała na swoim facecie co to nigdy nie oglądąl sie za nikim a potem sie okazuje że obracal i to kilka na raz :D:D nie bądx naiwa i miej oczy szeroko otwarte

Gość łysek z pokładu idy!!!!
Sonia jaka zawistna, pewnie mąż ją zdradził z sąsiadką :)

Gość kokokodkeodkjeoifd
uważaj bo to głupota byc tak pewna swojego faceta - już nie jedna się tak przejechała na swoim facecie co to nigdy nie oglądąl sie za nikim a potem sie okazuje że obracal i to kilka na raz nie bądx naiwa i miej oczy szeroko otwarte xxx jak sobie wzięły jakichś dupcyngieli to mają :) a ty lepiej pilnuj swojego chłopa czy się za innymi nie ogląda, a nie zajmuj moim heh :)

Gość fobistra
branie chłopa to jest loteria i nie kłócie sie odnośnie wyboru bo raz może być tak że weźmie porządnego, poczciwego , trala la i ble ble a zrobi dzieciaka innej i ucieknie a czasem kobieta weźmie hulakę i babiarza a jest wspaniałym ojcem i kocha rodzinę - wyszalał się i ma inne priorytety więc nie generalizujcie że trzeba jakiegoś specjalnego faceta wybrać , jednej sie uda , drugiej nie i tyle nie ma co gadac że ta którą facet oszukał to jest głupia bo w życiu róznie jest

Gość do auuuutorki tematu:
Sonia to stara niedoruchana dziewica hehehe, na wszystkich tematch atakuje ludzi i pluje jadem

Gość do auuuutorki tematu:
jasne hulaka i babiarz dobrym mezem i ojcem, a toś mnie rozmieszyła hahaha. wierzysz w gruszki na wierzbie czy co?

Gość życzę ci tego
niech ci się spełni

Gość Bozena M
nie wiem dlaczego na akt slubu mowicie papierek. Malzenstwo to sakrament. Jestem katoliczka i gleboko wierze, ze ten sakrament pomaga w malzenstwie. Jestem naprawde gleboko przekonana.