Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie te powściągliwe?

Teraz młode dziewczyny mają zbyt bujną przeszłość seksualną

Polecane posty

Gość frgyujh
Jeśli coś zdobywa się od tak to się o to nie dba i tego się nie ceni.

Gość frgyujh
maua94 a skad bedziesz wiedzial co ona robila i z kim? na domyslach daleko nie zajedziesz, a ona twoja przyszla raczej nie bedzie na tyle głupia by zwierzać sie z prywatnych spraw... 3 Są różne sytuacje w życiu i niektóre fakty wychodzą na jaw

Gość frgyujh
macie wymagać od nas facetów - ale nie wyskakiwać z jakimiś wygórowanymi wymaganiami bo często przechodzicie w skrajności.

Gość kiskakiikk
frgyujh Jak kobiety są łatwe to facet zagada tylko po to by mieć seks a nie nic więcej. Do prostytutki też się chodzi tylko po seks a nie zaprosić ją na randkę. skoro masz takie podejście to po co krytykujesz dziewczyny które lubią jak facet podchodzi do nich na fajny wspolny seks?? Albo sami jesteśmy "porządni" i oczekujemy tego od innych albo nie. PROSTE

Gość gosc84
w dzisiejszym świecie nie ma po co zdobywać. Wartościowych jednostek po obu stronach jest jak na lekarstwo.

Gość frgyujh
kiskakiikk skoro masz takie podejście to po co krytykujesz dziewczyny które lubią jak facet podchodzi do nich na fajny wspolny seks?? 3 Bo takie kobiety po pewnym czasie często chcą się ustabilizować i szukają takich facetów jak ja. A swoją przeszłość chowają skrycie a ja takich kobiet z taką przeszłością nie chcę na żonę.

Gość łatwo powiedzieć szukajcie
innych jak dziś 95% młodych kobiet tak lata na seks bez zobowiązań czy jednorazowe numerki

to sobie nie chciej kogo to obchodzi co ty chcesz? ktos cie ciagnie na sile pod oltarz z kims z kim nie chcesz?

Gość lelolelo
Bez sensu. "Porządność " mierzona podejściem do seksu. Dla mnie osobą porządną jest ta, która w sposób świadomy stara się nie krzywdzić innych i siebie, żyje w zgodzie ze sobą. Kto jest bardziej porządny - laska, która mieszka z kolesiem bez ślubu, ale jest w porządku, nikomu źle nie życzy, czy taka, która uważa się za bóg wie kogo bo jest dziewicą, ale wszystkie swoje znajome będące w związkach w łyżce wody by utopiła? A jeśli kobieta lubi seks, to co - ma to sama przed sobą ukrywać, bo w oczach takich ludzi jak wy zasłuży sobie na miano "nieporządne" . Śmieszne. Też jest się czym przejmować. I słusznie ktoś wyżej napisał - jak się chce czegoś wymagać od innych, to najpierw trzeba samemu te wymagania spełniać. Proste.

Gość lelolelo
Przy czym dla mnie laska mieszkająca ze swoim facetem bez ślubu to norma, nie wiem skąd wy pochodzicie, że takie rzeczy krytykujecie. A mieszkajcie ze sobą dopiero po ślubie, wasza sprawa, ale nosa nie wściubiajcie w styl życia innych.

Przez te twoje uprzedzenia i kompleksy może cię ominąć znajomość z jakąś naprawdę interesującą dziewczyną, szkoda, że kiedy to zrozumiesz, będzie za późno i do wyboru będziesz miał tylko kompletnie nieciekawe laski, których nikt nie chciał. Wybacz.

Gość znowu ten oszolom
to tematy starego prawiczka po 30 , :O

Gość Mysl pozytywnie
Ja tam chce na zone dziewice i jakos nie mam zalu do dziewczyn ze nimi nie sa. Przez to jeszcze bardziej czuje ze jak spotka dziewice do ktorej poczuje chemie fizyczna jak i umyslowa to bedzie to dla mnie cenny dar od niej. A jak spotkam interesujaca dziewczyne ktora nia nie jest to mowi sie trudno. To w koncu jej zycie i wybory zyciowe. Zbyt wiele razy bylem zauroczony a moze i nawet zakochany by wierzyc ze mozna sie zakochac tylko w 1 kobiecie dlatego tez gdy spotykam kobiete i czegos w niej nie akceptuje to nie probuje nawet udawac ze jestem w stanie to zaakceptowac. Zawsze mozna czerpac przyjemnosc z relacji przyjacielski i kontrolowanego flirtu niz wchodzic w zwiazek z taka kobieta a czekac na ta z ktora jestesmy w stanie stworzyc zwiazek w ktorym oboje sie akceptujemy i niemamy zalu o przeszlosc. Ps pewnie wiele osob poruszy kwestie dopasowania seksualnego i tego ze trzeba sie wyprobowac ale to mozna przewidziec poprzez rozmowe, poznawanie potrzeb i oczekiwan partnerki oraz obserwowanie w jaki sposob okazuje nam czulosc partnerka. No i w oczach mozna wiele odczytac a bogata przeszlosc seksualna nie sprawi ze seks potem bedzie lepszy.

Gość Bzdziag
Do autora. Ale Ty jestes ograniczony. A ile jest takich lasek, ktore sa dziewicami tam gdzie powinny byc, bo to dla meza, a anal przerobily nie raz, oral jeszcze wiecej razy. No ale przeciez jest dziewica....liczy sie blona. Faceci tacy jak Ty maja nie po kolei pod surfitem I tyle, zeby kogos oceniac po blonie. Jestem w stanie zrozumiec, ze prawiczek chce dziewice. Sam rowniez ma cos do zaoferowania wiec ma prawo (moim zdaniem) szukac I wymagac czystosci od kobiety. Nie rozumiem natomiast tych wszystkich meskich szmat, ktore nie przepuszcza zadnej, wiedza co na temat przed chwila ruchanej kolezanki powiedziec, a potem szukaja dziewic na zony. Cos za cos panowie....I zadne sredniowieczne tlumaczenia sobie swojego zeszmacenia tu nie pomoze. A Ty gosciu zmien podejscie do ludzi, bo normalnym nie jest

prawiczki w 90% po 20 r.ż sa prawiczkami nie z wyboru, wiec to sztucznie stworzone rzekome prawo do wymogu dziewicy, najczesciej to rezultat kompeksow i nic glebszego za tym nie stoi jak jakies zasady czy religia:-O poz tym autor nie napisal, ze chce blony tylko dziewictwa czyli braku wiekszych doswiadczen seksualnych ktos kto robil loda czy uprawial seks analny doswiadczenie ma a blona to jedynie czynnik fizjonomiczny z tym, ze nie oszukujmy sie to Polska a nie Afryka czy inne miejsce gdzie kobieta musi byc dziewica wchodzac w zwiazek malzenski jak kobieta decyduje sie na seks oralny a tym bardziej anal to zwyjkly stosunek tez ma za soba a wyjatki od tego to jedynie wyjatki

Gość Bzdziag
Chodzilo mi bardziej o to, ze majac blone, a robiac inne rzeczy, latwo byloby takiej dziewczynie wmowic facetowi, ze jest niewiniatkiem.

zgadza sie, tylko ze niezawsze blone mozna wyczuc przy stosunku nie zawsze nawet dziewica ja ma bo roznie bywa tylko w sumie po co kogos oklamywac i np wmawiac ze sie jest dziewica jak sie nia nie jest? nikt normalny tego nie robi \ nie wiem jakie wrazenie musi facet robic zeby dla niego w tych czasah udawac dziewictwo:D

mnie to nic nie obchodzi zwlaszcza ze nie jestem facetem pragnacym dziewicy:P

Błona zawsze jest, tylko może być szczątkowa i wtedy w zasadzie technicznie tak jakby jej nie było. Nie ma krwawienia, przy pierwszym stosunku i nic nie boli. Na tej samej zasadzie jest błona całkowita, gdzie przy pierwszym miesiączkowaniu, muszą nacinać błonę, ponieważ nie ma żadnego ujścia dla krwi. W dzisiejszych czasach dość dobrze stoi plastyka pochwy i między innymi rekonstrukcja błony, czyli jednak kobiety czują potrzebę oszukiwania w tej materii mężczyzn. Nawet jak będzie błona i krew to i tak mężczyzna nie może być pewien, że kobieta jest faktyczną dziewicą.

moze i jest zawsze medycyna zna takie przypadki, ze nie bylabym tego 100% pewna ale mialam na mysli jakis wypadxek nawet podczas cwiczen, efekt masturbacji itd

Tamari, dawniej to jak był wypadek taki, to rodzice prowadzili do lekarza aby wypisał stosowne zaświadczenie, że do utraty błony doszło w ramach wypadku a nie stosunku, bo nikt by nie wziął na żonę taką :)

dawniej:) na szczescie teraz pod tym wzgledem jest normalnie chociaz ta rekonstrukcja blony dziewiczej:-O czego to nie wymysla no ale zarabiac na glupocie ludzkiej trzeba chociaz wtedy jest z niej jakis pozytek:P

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
"W dzisiejszych czasach dość dobrze stoi plastyka pochwy i między innymi rekonstrukcja błony, czyli jednak kobiety czują potrzebę oszukiwania w tej materii mężczyzn." No czują czują, zwłaszcza w krajach gdzie dominuje islam. Tam jest to bardzo popularne, nie mówiąc o tym, że często jest o być albo nie być. Ogólnie kobiety zrobią bardzo wiele żeby się podobać. W Indiach szaleją na punkcie kosmetyków wybielających, gdzie indziej wszczepiają sobie implanty, w średniowieczu wyrywały sobie włosy żeby mieć wyższe czoło, to rekonstrukcja błony jakoś zupełnie mnie nie dziwi.

Gość pragne dziewicy
"Nie wierz nigdy kobiecie dobra rade Ci dam" Ja to sie zastanawiam na pomyslem jaki kiedys rzucil ktos na forum z wykrywaczem klamstw. Mi tam na blonie nie zalezy moze sie kobieta zabawiac ile chce wibratorem ale ma byc dziewica i nie uprawiac analu ani oralu. Moze i jestem dla niektorych pojebany ale kazdy ma jakies zboczenie. Moze takiej nie znajde ale z pragnien nie zrezygnuje bo to dla mnie wazne i zycie mam jedno wiec szkoda mi je zmarnowac u boku kobiety z ktora nie bede szczesliwy bo jej przeszlosc bedzie mnie brzydzic. Ps Niedziewice mozecie sie przynajmniej cieszyc ze nie bede sie o was staral wiec oszczedzimy sobie wzajemnie nie tyle rozczarowania co wzajemnej meczarn( wiem juz co sobie myslicie o zyciu z takim jak ja ;p )i w zwiazku bo w relacjach kolezenskich nie przeszkadza mi to i nie traktuje was inaczej. Ja poprostu mam takie zboczenie, pragnienie czystosci u kobiety z ktora mam zyc a pozatym jestem normalnym facetem majacym duzo znajomych.

Gość pragne dziewicy
"Nie wierz nigdy kobiecie dobra rade Ci dam" Ja to sie zastanawiam na pomyslem jaki kiedys rzucil ktos na forum z wykrywaczem klamstw. Mi tam na blonie nie zalezy moze sie kobieta zabawiac ile chce wibratorem ale ma byc dziewica i nie uprawiac analu ani oralu. Moze i jestem dla niektorych pojebany ale kazdy ma jakies zboczenie. Moze takiej nie znajde ale z pragnien nie zrezygnuje bo to dla mnie wazne i zycie mam jedno wiec szkoda mi je zmarnowac u boku kobiety z ktora nie bede szczesliwy bo jej przeszlosc bedzie mnie brzydzic. Ps Niedziewice mozecie sie przynajmniej cieszyc ze nie bede sie o was staral wiec oszczedzimy sobie wzajemnie nie tyle rozczarowania co wzajemnej meczarn( wiem juz co sobie myslicie o zyciu z takim jak ja ;p )i w zwiazku bo w relacjach kolezenskich nie przeszkadza mi to i nie traktuje was inaczej. Ja poprostu mam takie zboczenie, pragnienie czystosci u kobiety z ktora mam zyc a pozatym jestem normalnym facetem majacym duzo znajomych.

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
"Ja to sie zastanawiam na pomyslem jaki kiedys rzucil ktos na forum z wykrywaczem klamstw." Słabe. Też nie daje 100% pewności. I teraz co robiłbyś tej biduli jakąś serię testów, po czym odrzucał skrajne rezultaty? Do tego jeszcze, różną mają ludzie wrażliwość, jedna uzna że np wkładanie palców tu i ówdzie to nie jest seks (bo technicznie nie jest), inna że jak nie miała orgazmu to się nie liczy, jeszcze inna, że jak wytrysk był na zewnątrz to nie seks i tak dalej i tak dalej, a z kolei jakaś bardzo cnotliwa speszy się i też wyjdzie jej, że kłamie, chociaż do seksu to daleko było.