Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie te powściągliwe?

Teraz młode dziewczyny mają zbyt bujną przeszłość seksualną

Polecane posty

Min. kilku partnerów seksualnych, seks bez związku, czasem przygodny, anal i szybkie pójście do łóżka z kimś. Dlaczego porządny facet ma brać dziewczynę, która poszła do łóżka z lowelasem poznanym przed chwilą w klubie i podczas pierwszej nocy mu nawet na anal pozwoliła?

To ja - Prawiczek i kropka reaktywacja

Gość Rika546515
Porządny facet ? czyli taki który miał od 10-20 partnerek ?

Nikt nie każe, ale jak z czasem człowiek zacznie usychać z samotności to będzie musiał zmniejszyć wymagania

Gość nie ma nic gorszego
niz przygodny anal

Gość rtrttyytyuu
no jak interesujesz sie takimi co wyglądają jak dzivki. ja mam 28 lat i 2 razy w zyciu TO robilam, a wcale nie jestem brzydka.

Gość do rtrttyytyuu
takich jak Ty to prawie nie ma

Gość piramidon.
myśle, że są, tylko trzeba poszukać.

Gość rtrttyytyuu
dzieki he he czuje sie wyjątkowa. choc wiesz, że ja nawet tego żaluje, tego seksu, bo bylam wtedy strasznie zakochana i myslalam ze to bedzie mój przyszly mąż i dlatego sie na to zdecydowalam... ale on mnie potem olal po chamsku, i jakos tak nie moge teraz do konca zaufac zadnego facetowi, zawsze kogos tam mam ale seksu nie chcę. ale tez nie rozumiem tej wspolczesnej rozwiązlosci kobiet, ja bym tak nie mogla dopuscic do siebie byle kogo. a potem mnie zostawi i co, bede sie czuc jak szmata.

Gość zagłado totaln a
jak dobrze ze nie dorabiasz rogów kochanki męzowi :D

Gość do rtrttyytyuu
kobieta uprawiajaca seks to nie szmata

Gość rtrttyytyuu
zalezy z kim ten seks i po jakim czasie, no taka co idzie do lozka na 1 randce to na pewno jest szmata

Gość zagłado totaln a
punkt wyjścia , stara spiewka nie ma to jak polak wyciagajacy z rozpora fiuta , a anglii faje przysłoiw

Gość parofgthymfhdg
kiedys to były nałoznice :D miały 3 na boku i kazdy o kazdym wiedział :D

Gość kangur,
pewnie, ze lepsza i wyjątkowa jest ta, której nie walą wszyscy po kolei. taka, która często różnym daje na imprezach bez żadnych uczuć, to właśnie jest szmata.

Gość do czarna zła dziewczynka
ja bym nie chcial takiej puszczalskiej jak ty

Gość ggeges
mozna odwrocic pytanie zadane w temacie dlaczego ja,porzadna kobieta mam byc z facetem co byl lovelasem w klubach i ruchal analnie przed chwilą poznaną laskę? to rownie bolesne,uwierz

Gość urugwaj
czarna zła dziewczynka prawiczki to sobie akurat mogą roić, kogo by chcieli... nikt was nie chce, więc nie macie żadnego wyboru. O Ty to widać, że nie chociaż bo wolisz puszczańskich ruchacze.

Gość akurat panny lowelasow
lubia.

Gość kiskakiikk
jak chcecie takie dziewice to poszukajcie a nie marudzcie codziennie na forum :) jest ich pełno, serio:) najlepiej zacznijcie szukać w jakiś kółkach różańcowych :D nie krytykuje takich dziewczyn tylko kolesi którzy takich szukają a nie są w stanie się za grosz wysilić.. Moja siostra jest taką dziewczyną, jest sliczna i faceci za nią latają, przez pierwszy miesiąc-dwa, bo jak zobaczą że w ciągu tego miesiaca nawet całusa z jezyczkiem do dostali to sobie odpuszczają.

Gość dfewfer
kiskakiikk kto Ci pisze, że musi być dziewica? Wystarczy, że kobieta się szanuje i nie pruje się z każdym. Trochę godności kobiety.

Gość kiskakiikk
taką też cieżko "zdobyć". A dzisiejszym facetom poprostu nie chce się zdobywać kobiet i takie dziewczyny są same... No ale w sumie to po co mieli by się wysilać.

Gość frgyujh
kiskakiikk taką też cieżko "zdobyć". A dzisiejszym facetom poprostu nie chce się zdobywać kobiet i takie dziewczyny są same... No ale w sumie to po co mieli by się wysilać. 4 nie chce się zdobywać bo Większość z was jest puszczalska albo też uznajecie mieszkanie ze sobą i seks bez ślubu. Więc po co facet ma się starać czy deklarować? Jakoś kiedyś kobiety nie zgadzały się na seks przed ślubem itp. i wtedy warto było o kobietę walczyć

a skad bedziesz wiedzial co ona robila i z kim? na domyslach daleko nie zajedziesz, a ona twoja przyszla raczej nie bedzie na tyle głupia by zwierzać sie z prywatnych spraw...

Gość kiskakiikk
no właśnie to teraz się zdecydujcie :) czy chcecie taką którą zdobędziecie raz dwa i nie mieć pod górkę, czy wolicie się natrudzić i mieć tą jedyną wyjątkową?? I ile tak w ogóle jesteście w stanie się uganiać za tą wyjątkową?? Sami sobie odpowiedzcie na te pytania

Gość frgyujh
dzisiaj normalna dziewczyna nie różni się zbytnio od puszczalskiej. Jak zdobywać kogoś kto tego nie wymaga? Jak kobiety są łatwe to facet zagada tylko po to by mieć seks a nie nic więcej. Do prostytutki też się chodzi tylko po seks a nie zaprosić ją na randkę.