Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fieodora

Pierwszy raz z NIE stałym facetem??

Polecane posty

Moja znajoma znalazła sie ostatnio w takiej sytuacji, nie oceniam jej, ale współczuje jej bo ona ma nadal coś do tego faceta. cz któras was poszla ta droga i nie zalowala czy poprostu nigdy nie dopuszczalyscie takiegp pomysłu? i drugie pytanie: czy znajomosc w ktorej szybko pojawia sie seks moze byc owocna (nie mam na mysli ciąży)?

Co do pierwszego pytania, nie wyobrażam sobie seksu z kimś z kim nie jestem w związku, ale nie potępiam innych. Każda osoba to inna i indywidualna sprawa, nie generalizuję. A co do związku w którym szybko pojawia się seks. Cóż, nie twierdzę że wszystkie są na straconej pozycji, ale na pewno zdaża się że jest trudniej, bo u kogoś z pary pojawią się właśnie takie obawy.

Gość Adellaaa
Nie ciąży nie będzie ale pod warunkiem że będzie prał Cię w doopkę!

Gość ja tak raz mialam
ze przespalam sie z facetem po 10dniach znajomosci i zaluje.... nie bylam do niego jakos emocjonlanie przywaiana, i mimo ze w lozku byl naprawde dobry to po kilku tyg. ok. 6 przestapal sie z nim spotyakc. ogolnie to wiem,ze wole z seksem poczekac i wiecej juz tak nie zrobie.

Gość ja tak raz mialam
poza tym uwazam,ze faceci lubia 'polowac; i warto poczekac z seksem.

no tak sie mówi ze faceci lubia polować ale chyba nie wszyscy skoro tak szybko przechodza to takich działan

Gość chyba nie ma już kobiet
które się szanują :(