Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie jest pelne niespodzianek

40-latkowie jaki macie dorobek zycia ?

Polecane posty

Gość zycie jest pelne niespodzianek

1.singiel/rodzina 2.dom/mieszkanie 3.praca 4.hobby/podroze 5.jak czeste kontakty w gronie znajomych o ile ich posiadacie 6.podsumowanie wlasnego zycia - co nie wyszlo ? co bys zmienil/a ?

jeszcze do połowy nie doleciałam a juz mam podsumowywać? bez przesady... 1

Gość delikatnosc i wrazliwosc
maz od 25 lat brak dzieci 3 lata bez pracy na utrzymaniu meza 2 auta duze mieszkanie podroze po swiecie znajomi tylko wtedy jak my zapraszamy i stawiamy kiedys bylam szczesliwa, teraz zycie mnie zdolowalo, nic mnie nie cieszy .... :(

Gość eMax
mam już wszystko ale nigdzie się nie wybieram w sensie piętra niżej

Gość jakis czarny mam
wolny zwiazek,dziecko mieszkanie 50m kw praca-srednia krajowa sport,wyjazdy raz w roku bardzo burzliwy zwiazek-albo jest super albo na dole,pelno emocji ale sami je sobie serwujemy znajomi ze 2 razy w tyg spotkania,telefony codziennie

Gość jakis czarny mam
aha mam 35lat;)

Gość ja mam dopiero 33 lata
1. udane malzenstwo 2.wlasny dom 3.dajaca zadowolenie 4.oboje spelniamy swoje pasje 5. kontakry czysto sieciowe, tak wolimy 6. zmienilabym sporo ale skoro tego nei moge zrobic to ciesze sie tym co mam.

Gość delikatnosc i wrazliwosc
dziewczyny - kiedy zycie traci sens co robic ? :( nawet pasja mnie nie cieszy, psycholog odpada, bo nie mam ochoty chodzic na terapie i mowic o sobie ... widze, ze zycie Wam sie uklada, ja z dziewczyny kiedys bardzo wesolej stalam sie pesymistka, na tylu osobach sie zawiodlam bardzo mi bliskich, ze nawet nie mam do kogo sie zwrocic, rzeczy materialne wcale mnie nie ciesza, brakuje mi zdrowych relacji miedzyludzkich, niestety w dzisiejszych czasach o to bardzo trudno :(

Gość wrewrwerewr
moze kup psa, wczoraj byl taki topik, wszyscy to mieli dosc rodziny, nigdy nei zawiedli sie na swoim psie