Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoras z Was tak miala???

silne krwawienie na początku ciąży

Polecane posty

??? lekarze mówią, że zbyt wolno się płód rozwija ale czekają pod obserwacją w szpitalu jak się wszystko dalej będzie rozwijać, niewykluczone usunięcie :(

Gość ciara456
ktory masz tydzien? i kiedy pojawilo sie krwawienie?

plamienie wczoraj dzisiaj krwawienie, niewiadomo który tydzien, wg ostatniej miesiaczki 8tydzien ale jest pecherzyk nic sie nie rozwija wczoraj mialo byc lyzeczkowanie dzisiaj okazalo sie na usg ze cos sie jednak ruszylo nie wiem sama co o tym myslec

Gość ciara456
daja ci jakies leki pewnie? na podtrzymanie?

wlasnie ze nie, jedynie no spe przeciwbolowa, jeden lekarz mowi do usuniecia, drugi daje nadzieje

Gość ciara456
No i nie mow ze w Polsce lezysz? Powinni ci dac luteine czy duphaston

tak w Polsce, no widzisz nic nie podaja widocznie skreslili dzieciatko na starcie

Byłam w 5 tygodniu jak lekarz potwierdził ciąże. W 6 tygodniu nic nie zapowiadało katastrofy. Dzień jak każdy inny - obowiązki typowo domowe (nie przemęczyłam się) a potem uczelnia na której dostałam dosłownie krwotoku. Pojechałam od razu do szpitala to babsko zbadała mnie ginekologicznie swoimi łapskami,nie zrobiła usg o które tak prosiłam i chciała od razu brać mnie na czyszczenie! Suka jedna! Dosłownie uciekłam ze szpitala. Poszłam do pierwszego lepszego gabinetu jaki zobaczyłam po drodze.Okazało się że płod jest,prawdopodobnie pękł duży krwiak.Dostałam tabletki,leżałam 7 tygodni ,prawie 6 tygodni krwawiłam (bardzo dużo),ale ciąże donosiłam.Mam zdrowe dziecko :)

Gość ciara456
w sumie duphaston pomoze jak niedomogi hormonalne nie jest wiec to lek cud

Gość luteina i duphaston
To nie cudowne leki na podtrzymanie ciąży! Tylko progesteron, widocznie Autorce go nie brakuje!

Czesc! Ja dostalam krwawienia w 8 tyg ciazy , okazalo sie ze mialam krwiaka w macicy zaraz obok zarodka, 2 miesiace progesteronek , lezenia w lozku , nie dzwiganie ciezkich rzeczy , I dzis mam piekna poltoraroczna coreczke :) powodzenia