Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luśka em

ile macie par butów, jakie i ile lat mają wasze buciki?

Polecane posty

Gość brunchillda
ja mam z 50 par,rozne,sportowe,szpillki,kozaki,japonki ,caly przekroj,kupuje tezroznie jakbym mogla to co tydzien bym sobie kupowala hihi,a tak tylko czasem

Gość luśka em
a w necie kupujecie jak jest ostatnia para na wyprzedaży? nawet jak piszą, że mogą być mierzone lub powystawowe?

Gość na plusikkk
2 pary trampek Conversow, czarne i białe baleriny botki kozaki na zimę płaskie kozaki na obcasie japonki sandałki płaskie sandalki na koturnie szpilki połbuty na niskim obcasie czarne i beżowe razem: 12 par

Gość luśka em
i jeszcze mam pytanie: jak cena jest dla was średnią ceną za buty czółenka, skórzane, przyzwoite? taką, za jaką byście kupiły... czy 170zł to dużo? pytam, bo się waham nad zakupem :o

Gość nie dużo
Dziś kupiłam baleriny za 380 zł.Ja mam bardzo mało butów ,ale dobrych gatunkowo ,po sezonie nie mam do nich sentymentu i sprzedaję na allegro ,dokładam i kupuję nowe,

Gość luśka em
za 380zł???? kurcze..

Gość a jjaaaaa
mam same szpilki i jedna para adidasow ok 20 szt tylko buty mają max 2 lata i oddaje lub wyrzucam , W roku kupuje min 6 par, ale cenowo nie szaleje od ok 100 zl do 500zl

Gość luśka em
a jjaaaaa - 6par w roku to jest dużo.

Gość mqm 50 butow.
kupuje buty co roku, bo wole kupic tansze i wiecej niz jedne a "porzadne" bo to nudne chodzic w jednych, wiec tak zimowych długich kozaków mam 2 pary +śniegowce, + długie skórzane ale bardszo sztywne =4 pary butów na zime, jedne koturny, 2 pary butów długich na lato = 7 3 pary tenisówek = 10 adidasy,sneakery x2 = 13 trampki=14 buty na obcasie = 4 18par butów +sandały i japonki = 20 jeszcze jazzowki = 3 i baleriny = 2 w sumie 25 par butów.

Gość mqm 50 butow.
moje najdroższe buty kosztowały 250zł najtańsze 10zł

Gość mqm 50 butow.
i jeszcze powiem ile lat mają moje najstarsze - to sneakery i adidasy, mają około 3-4 lata. Rzadko je noszę,więc są w świetnym stanie. najmłodsze buty to kupione w ub tygodniu i jeszcze nienoszone

Gość luśka em
...

Gość luśka em
mqm 50 butow.-kupujesz tylko w sklepach czy przez internet też?

Gość mqm 50 butow.
2 razy kupiłam przez internet i się bardzo zawiodłam (rozmiarami) ale wysyłka kosztowala 15 zł,a same buty 35 zł, więc stwierdziłam,że szkoda mi odsyłać.

Gość luśka em
za małe były buciki czy zle opisany rozmiar?

Gość mqm 50 butow.
wręcz za duże :P noszę zwykle 38-39-40, wkładka 25 cm... no i te 40(25) to dużo za duże a te 39 (na aukcji 24,5) w sumie też spadały trochę...

Gość luśka em
ja sobie kupuję właśnie myślę, czy zamówić 2numery i potem jeden odsyłać czy jak :o

Gość bellelle
mam ok. 80 par butów... Dużo ale miałam ponad 100 :) w końcu stwierdziłam, że to bez sensu i wcale tylu ich nie potrzebuję. Oczywiście kupuję nadal w tym roku ok. 4 par już. Kiedyś wydawałam na nie naprawdę sporo, ale teraz mam dostęp do butów za połowę ich rynkowej wartości więc nie są to duże kwoty :)

Gość luśka em
czy to jest w ogóle możliwe mieć tyle butów? Gdzie wy to trzymacie wszytsko?

Gość hdgvvvvbbb
ja mam 27 par, w polski klimacie trzeba mieć dużo butów bo ciągle się pogoda zmienia

Gość mqm 50 butow.
jeśli o mnie chodzi to nie poleciłabym nikomu kupowania butów przez internet, za duże ryzyko, a i nie polecam też butów z deichmana, kiedys kupiłam za 130zł i sie szybko rozpadły :O to już lepiej na bazarze o połowę taniej kupić.

Gość bellelle
wszedzie:/ szafa, komoda, szafki i pod łóżkiem. Dlatego do pewnego czasu wietrze stany- może skorzysta ktoś kto potrzebuje ich bardziej niż ja :)

Gość luśka em
muszę iść spać. Miło się z wami rozmawia, ale czas spać :) dobranoc dziekuję za wszystkie informacje i rady

Gość luśka em
odnawiam temat : )

Gość luśka em
podnoszę temat. I mam pytanie: czy ktoś używa chńskich trampek za 50zł czy sobie darować skoro mam na oku inne skórzane sportowe (alw 2x droższe cholera)? :o

Gość luśka em
ej...

Gość luśka em
czy ktoś z was ma skórzane tenisówki?

Gość musztarda
Nawet nie jestem w stanie policzyć. Zimowe mogę: 4 pary czarnych różnej długości, szare dwie pary, brązowe, zielone, beżowe dwie pary, bordowe i fioletowe... wiosenne... w kilku kolorach, jesienne... podobnie, letnie... to już wszystkie barwy. Sandałki... mnóstwo. Jak można chodzić w jednych butach do wszystkich ubrań. Przecież to musi mieć sens.

Gość musztarda
adidasy, kalosze, klapki, crocsy, dżaponki... ludzie mam pełne szafy obuwia. :-)

z tych co noszę: 2 pary botek 2 pary kozaków 3 pary japonek 1 para adidasów 2 pary sandałów 1 koturny 2 pary szpilek 1 para baletek oraz z tych co nie noszę: 1 para baletek 1 para adidasów 1 para szpilek ostatnio kilka par oddałam do wora dla potrzebujących Nawet nie zdawałam sobie sprawy, że tyle tego mam tym bardziej, że od kilku dni chodzę po sklepach z butami i szukam czegoś nowego...