Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luśka em

ile macie par butów, jakie i ile lat mają wasze buciki?

Polecane posty

Gość mądralla---aa
a czy ktos z Was zna buty McArthur? Sa podejrzanie tanie wg mnie ...

Gość luśka em
kupiliście sobie ostatnio jakieś buciki? I czy zdarza wam się kupić coś "bo potem nie będzie w sprzedaży"a tak wam się podobają buty, że koniecznie je chcecie? (chodzi mi o sytuację gdy macie braki a nie gdy macie już 1 lub więcej par tego rodzaju)

Gość gość
up

Gość gość
Ja kupuję trzy pary miesięcznie dobrych butów, ale za granicą mieszkam więc mnie stać.

Gość nastia janowa
Mam buty z McArthura - dramat, po pół roku wkładka zaczęła się wgniatać, skóra pęka na zagięciach. Po roku są do wyrzucenia. Trzymam je tylko dlatego, że drugiej pary sobie nie kupiłam. Butów mam: zima: 2 pary = 700 zł łącznie mnie kosztowały (NiK i Ryłko) wiosna: 2 pary czółenek z Wojasa, 1 Nine West, 1 para Solo Femme lato: balerinki Tamaris, sandałki Ecco, koturny Ryłko i jeszcze jednych szukam jesień: botki LAsocki (są fatalne :/) wizytowe: 2 pary Mario Bolucci, jedne jakieś włoskie sportowe: 1x Puma, 1x Adidas 15 par butów. Kupuję skórzane. Kiedyś skusiłam się na zakup butów w CCC po dwóch tygodniach nie nadawały się do noszenia, fatalnie wyprofilowane. Wolę mieć mało par a wygodne i trwałe.

Gość luśka em
no właśnie..też mi się ten McArthur dziwny wydawał. A tenisówki skórzane BONE?

Gość olka333
większość to balerinki a osttanio też trampki :) kupuje buty w korzystych cenach online na stronie sellyo.pl :)

Gość Dziewczyny to dogadzacze
ja mam buty z puszek po piwie, ale nie jakimś tam harnasiu tylko po Lechu ze smoleńska :classic_cool:

Gość gość
Ja mam kilka par butow, niektóre po nawet 4 lata, niektóre nowe, wszystkie kupowalam w tym sklepie www.gamis.com.pl swietny sklep z obuwiem, polecam