Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kur..........deeeeeeeee

Czy Wasszym mężom też tak odbiło?

Polecane posty

Gość kur..........deeeeeeeee

Jak w temacie. Czy Wasszym mężom też tak odbiło? na punkcie gry Settlers???? No oszaleć idzie, jak by m,ógł to by caly dzień siedział w necie!!!!!!!! a w domu nic!!!!!!!!!!!!

Gość fgdffd
nie mojemu nie odbilo na punkcie zadnej gry. bardzo malo gra w cokolwiek

Gość polecam JUNGLE AQUA PARK
mojemu mezowi odbilo na moim punkcie, z gier to go interesuje gra wstepna ze mną:D a potem ciag dalszy:P

No ja mojego mężczyznę bardzo kocham, ale naprawdę wstępuje we mnie demon jak widzę to dziadostwo na ekranie komputera. Setlersi.....Już nie wspomnę o Angry Birds na FB, ta muzyczka powoduje, że mam ochotę zatłuc się własnymi majtkami. A teraz jeszcze sobie znalazł bilard na Fb....

Gość mam normalnego męża
Który woli pograć z synem w piłkę lub z kumplami w kosza. Żeby dorosły facet spędzał całe godziny przy kompie? Chore to jakieś :O

Gość nie no, masakra.
mój mąż spędza przy kompie Srednio godzinę tygodniowo i to w sprawach zawodowych. już nie pamiętam kiedy go widzialam ostatni raz jak grał.

Gość hehehepojade
a mój gra ale na giełdzie i nieźle mu idzie, jakiś tysiak lub więcej wpadnie od czasu do czasu :) ale też mnie wkurza jak się gapi non stop na te wykresy...

Gość jhgthgtrghtrgtrgr
mój w ogole nie gra w zadne gry komputerowe

Gość wiśnióweczka
mój mąż wogóle nie gra w gry komputerowe, szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej... z gier ostatnio najczęściej monopol, scrabble, szachy z córką ;-)

Gość jhgthgtrghtrgtrgr
tysiak to marnie, moj na giełdzie gra na kontraktach i obraca sumami 50 tys, 100 tys

Gość męęężąteczka
Twój facet zachowuje się jak dziecko jest jakis niedojrzały. Do roboty go wygoń i niech kase zarabia a nie siedzi przed kompem i gra w grę jak jakiś dzieciak. Ja sobie nie wyobrażam żeby mój mąz tak robił. Daj mu więcej obowiązków domowych To nie będzie miał czasu na granie....

Gość mamuski pomóżcie
Mój teraz gra sobie. Ale ogólnie to żadko...raz na tydzień raz na dwa tygodnie tak ze 2 h. to jeszcze nie zbrodnia.ale codziennie bym nie pozwolkiła. Po moim trupie.

Gość mamuski pomóżcie
sorry rzadko:O

Gość a ja to mam problem
to musi być słodkie:) ja też bym wolała grać niż latać za piłką z głupim bachorem

Gość Liliana 1982
Czasami wieczorem jak my z córka już śpimy to umawia się z kolegami i graja w sieci w jakaś tam wojenna .

Gość moj tak samo
w settlers gra

Gość Mój nie gra
Mój nie gra. Nie ma na to czasu. Jest lekarzem więc cenimy sobie chwilę spędzone ze sobą. Ja też pracuje więc ciężko czasami. Ale jedna gra go interesuje... wstępną.

Gość moj nie gra na kompie
raz na sto lat włączy psp a poza tym to gra wstępna ale też raczej krótka, woli szybciej przejsc do konkretów :D i cale szczęście ;) a powaznie mówiąc to moim zdaniem facet który ma dom żonę i dzieci a do tego mocno absorbującą pracę nie gra w żadne gry i nie siedzi bezsensu na kompie bo po prostu nie ma na to czasu...moze się mylę ale u nas tak to wygląda.

Mój mąż gra, ale na szczęście nie nałogowo. No i muszę się przyznać, że niektóre gierki nawet podpatruję i sama chętnie bym pograła. Takie detectivo na przykład: http://detectivo.pl/ . Świetna gra na myślenie, z ambitnymi zagadkami. Mnie się bardzo podoba :)

Gość gość
a jak facet pracuje od ósmej do szesnastej, w domu po pracy pobawi się z synem, pomoże w lekcjach, posprząta, pozmywa, do 20-tej ma obowiązki z głowy, a dziecko idzie spać, obejrzy ze mną jakiś film czy może jakiś seks będzie, ja o 22-giej najpóźniej idę spać, a on nie jest śpiący, to co, też mam mu jakieś obowiązki domowe (NOCNE) wymyślić, żeby nie grał do północy? Baby, trochę luzu!!!

Gość gość
a jak ja siedzę na kafeterii od dwudziestej albo wcześniej, dziecko śpi, to co ma robić? Ja jestem w pokoju gdzie jest tv, włączony telewizor mi przeszkadza, jak siedzę przy laptopie, więc nic nie obejrzy, to sobie siedzi w drugim pokoju na skypie z kolegami i garją

Gość gość
Mojemu odbilo, ale na punkcie synka :-) W gry nie gra, ale oglada duzo sportu, ale juz sie przyzwyczailam. Nawet czasem ogladam z nim choc mnie to w ogole nie interesuje :-P

Gość gość
Moj w takie gry nie grywa wcale :D

Gość gość
Moj nawet nie wie co to:P Niestety po pracy pomaga mi przy dziecku a potem praca przy komputerze,nauka no i w koncu czas dla nas.