Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasialaaaa

BETA 1.7

Polecane posty

Gość kasialaaaa

Witam ... Zwracam się z prośbą o ustalenie co moze mi dolegać ... Ostatni okres mialam 13.03. Nigdy sie nie spoznial -wrecz przeciwnie czasem przychodzil dwa dni przed terminem ... Powinnam miec okres 8 kwietnia -do tej pory go nie mam a minelo juz 13 dni ... Nie zabezpieczam sie z mezem ,nie pamietam kiedy doszlo do zblizenia.. 18 kwietnia zrobilam test bhcg i wynik wyszedl 1,7 . Pani z labolatorium powiedziala ze najlepiej byloby powtorzyc wynik bo ten moze byc niewiarygodny bo jest za wczenie . Czy to prawda ? Jak robilam bhcg to okres spoznial sie juz 9 dni .. Od 13 lat ma okres i nigdy mi sie nie spoznil ... Robilam test domowy z moczu ale wyszedl negatywnie.. Czy moge byc w ciąży? Inne dolegliwosci :Bol brzucha (takie rociaganie) pomaga mi NO-SPA , mdłosci ,sennosc,zawroty glowy, wyczulony węchuderzenia goraca.. BArdzo prosze o pomoc ..

Mysle,ze beta jest wiarygodna tyle dni po spodziewanej miesiaczce. Najlepiej idz do ginekologa,bo brak okresu nie swiadczy tylko o ciazy

Możesz powtórzyć betę chociazby dzisiaj, po 4 dniach powinna być już dużo wyższa, gdyby to była ciąża. i własciwie to jest najepsze rozwiązanie, bo ciąża jest tutaj mozliwa (ze wzgl. na negatywną betę i test) tylko jesli doszło do przesunięcia owulacji...Co do objawów, które opisujesz, to ich powodem na 100 procent nie jest ciąża, bo objawy ciążowe pojawiają wraz ze wzrostem hormonów ciążowych , które u Ciebie są na poziomie kobiety nieciężarnej. Po takim czasie ajlepiej udać sie do ginekolga. Nie brałs jakiegoś antybiotyku, nie byłas chora?

Gość prędzej problemy z tarczycą
czy inne hormonalne

Gość kasialaaaa
Dziekuje za zainteresowanie !! Nigdy nie mialam problemow z hormonami i antybiotykow tez nie bralam ... Jutro powtorze ta bete ,,, Okresu nadal brak ..