Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i sie zaczelo

spotkalam sie dzis z bylym,masakra

Polecane posty

Gość no i sie zaczelo
Koles jest przykry...

"poprostu wcisz walcze z uczuciem do niego" ­ on regularnie sypia z inną, a ty "walczysz z uczuciem do niego"? :O ­ dziewczyno, miej trochę szacunku do samej siebie :) należy ci się coś zdecydowanie lepszego, a tego wypierdka wyrzuć z pamięci, choćbyś miała własnoręcznie wyszorować sobie szare komórki szczotką ryżową :classic_cool: ­ "a i jeszcze jedna rzecz...nie musze bswic sie w nagrywanie bo mam takie maile od niego od wczoraj, ze to wystsrczyloby zeby go pograzyc...ale to juz nie moj biznes i cyrk !!!" ­ nieźle :D ­ więc ten ich związek i tak się rozwali w przyszłości, ale z większymi komplikacjami. a ty sobie znajdź jakiegoś normalnego faceta i przystojniejszego od "starego modelu" ;)

Gość fdx
Hahahaha tak samo laske bajerowałem jak chciałem ją przelecieć !!! :D Dobry ten ziomek Ale radząc Ci dobrze to zapytaj się wprost czego od Ciebie chce. Z dystansem do takiego bo jak tak Ci prawi to na 100% coś chce. Wiem z doświadczenia

Gość no i sie zaczelo
Dziekuje za mile slowa! Jestem silna! :))

Gość no i sie zaczelo
Dziekuje za mile slowa! Jestem silna! :))

proszę bardzo :) ja jestem kilka m-cy po rozstaniu, mój ex pewnie dupczy już jakąś cycatą naiwniarę, nawijając biduli makaron na uszy. ­ jak sobie o tym pomyślałam, to resztki uczuć przeszły mi definitywnie :P

Zupełnie jak mój były, któremu włączał się syndrom psa ogrodnika do około dwóch lat po rozstaniu, mniej więcej raz na dwa miesiące do mnie pisał - chociaż na brak towarzystwa w łóżku z tego, co wiem, nie narzekał - ale nie pozwalał o sobie zapomnieć, co trochę utrudniało życie. Dał sobie spokój, kiedy odrzuciłam jego zaproszenie do znajomych z fejsa, tak że popieram jedną z przedmówczyń - ignoruj typa.

Gość no i sie zaczelo
Straszne...wspolczuje jego obecnej ,,dziewczynie,, bardzo...biedna niecwie co ja czeka i nie ma zielonego pojecia co on wyprawia...sie zdziwi albo i nie...bedzie zyla w totalnej nieswiadomosci...Chyba nie jest mu za dobrze w jakis sferach skoro bije do mnie...nastepnym razem jak sie do mnie odezwie to go totalnie zignoruje :)na samkoniec spytal kiedy sie jeszcze zobaczymy ? :) myslalam, ze mu parskne smiechem w twarz ale sie piwstrzymalam :D

Gość no i sie zaczelo
Straszne...wspolczuje jego obecnej ,,dziewczynie,, bardzo...biedna niecwie co ja czeka i nie ma zielonego pojecia co on wyprawia...sie zdziwi albo i nie...bedzie zyla w totalnej nieswiadomosci...Chyba nie jest mu za dobrze w jakis sferach skoro bije do mnie...nastepnym razem jak sie do mnie odezwie to go totalnie zignoruje :)na samkoniec spytal kiedy sie jeszcze zobaczymy ? :) myslalam, ze mu parskne smiechem w twarz ale sie piwstrzymalam :D

Gość Co za przypadek
To jest chory osobnik :-o trzymaj sie od niego z daleka 🖐️

Gość no i sie zaczelo
Caly dzien w pracy myslalam o tej sytuacji i doszlam do wniosku, ze jestem mega szczesciara :) Wszyszlam z tego z klasa :) pokazalam sile i pewnosc siebie :)) a najbardziej ciesze sie z tego, ze jestem sama i nie gnije w tym zaklamaniu :)

Nie rozmieniaj sie na drobne, nie wspolczuj jego obecnej dziewczynie. Zwyczajnie podziekuj losowi, ze Ty masz juz ta slepa milosc za soba. Z dnia na dzien bedzie Ci lzej, a nadchodzaca wiosna doda Ci skrzydel. Ciesz sie zyciem, ono ma dla Ciebie jeszcze wiele radosnych niespodzianek. :)

Gość no i sie zaczelo
:* :* :))))))))))

Gość no i sie zaczelo
Jestem meeeega szczesliwa!!!! :) :) :) :)

Gość Sama nie wiem...
U mnie było podobnie :-) Ex chciał się spotkać i powiedział wprost: umówmy się na sex :-D Dodam, że oboje jesteśmy po ślubie i mamy dzieci... Wygląda nadal b. atrakcyjnie... Kiedyś ten "ktoś" sprzed lat chciał się ze mną żenić, ale wyszło inaczej i mam innego męża, ale nie spodziewałam się, że po 20 -tu latach on zaproponuje coś takiego ! Odmówiłam...

Gość autorko no i co tam
słychać? :-)