Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nie rozumiem związków?

WYtlumaczcie mi co to znaczy WLOZYC DUZO PRACY W ZWIAZEK albo?

Polecane posty

Gość nie rozumiem związków?

- walczyć o związek - dużo mnie kosztowało żeby nasz związek wyglądał tak jak teraz - to moja mama pracuje nad tym zwiazkiem i sprawia, że jest taki idealny - kolejny etap związku - zrobić krok naprzód w związku - nasz związek sie nie rozwija -stanelismy w miejscu jeszcze było coś,ale zapomniałam. To brzmi dla mnie sztucznie, a przecież związek to coś naturalnego, dwie osoby są razem i tyle...a kobiety zwłaszcza robia z tego niewiadomo co. Aha i o co chodzi z rozwojem? Ma być ślub, dzieci a co potem? Pytam jako kobieta, ktora 2 razy była w związkach,ale nie traktowała ich jako coś nad czym trzeba pracować, a mimo wszystko nie naciskałam na partnerów i sami mi się oświadczali. Nie było jakiejś heroicznej walki, płaczu po nocach "kiedy mi sie oświadczy!" "stoje w miejscu" ... w ogole nie skupiałam sie nad tym, ja i moj chlopak mielismy swoje pasje, swoje życia...nie rozumiem kobiet które traktują związek jak pracę, zwykle to kobiety które nic poza tym nie mają, wyksztalcenia, pracy i pasji. A może jest inaczej?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować