Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek bezplodny

Nie staje mi ....

Polecane posty

Gość prawiczek bezplodny

Same takie tematy to ja tez napisze i to nie prowo jak o tej poze zazwyczaj. Mam 25 lat masturbuje sie gdzies od 13tego i mi od roku prawie nie staje wale takiego flaka. Dosc ze maly to jeszcze teraz nie stoi. Przeciez jak pojde do jakiegos sexuologa to mnie wgysmieje. A jak pojde z jakas kobieta do luzka to ona mnie wysmieje.

Gość prawiczek bezplodny
Jak mialem 18nascie itd lat walilem po 4 5 razy dziennie jak z armaty. Fantazjujac w zasadzie o wszystkich kobietach. O sasiadkach o nauczycielkach. O ciotkach. A teraz juz mnie chyba nic nie rusza

Widocznie twojemu przyjacielowi znudziły się już laski z Redtube, Youjizz etc. Opcje są trzy: 1. zmień repertuar, 2. idź do seksuologa, 3. wróć do prawdziwego życia.

Gość prawiczek bezplodny
Nie ma tu juz zadnej kobiety ? Moze za duzo tych fantazji bylo. W zasadzie ogladalem juz wszystko. A do mojego typu kobiet nigdy nie podszedlem. Jak to wogole brzmi prawiczek impotent

Gość prawiczek bezplodny
Wiesz najpierw to byly te filmy co polacy krecili jak to sie nazywalo .Potem wiesniaczki.pl a reed tube itd to dopiero ile ma 8 lat max. Potem czaty na onecie. Zbiornik potem showup itd. Jeszcze animal swego czasu mnie krecil

Gość prawiczek bezplodny
Albo opowiadania ile ja sie w zyciu naczytalem o nauczycielkach matkach ciotkach itd. Ja pierdziele jakbym ten czas spedzony na waleniu jakos przeznaczyl na uczenie sie czegos jezyka czy nawet pracy przy lopacie

Ja sądzę, że jakby przyszło co do czego, to by impotencja przeszła w try miga. Masturbacja jest jak lizanie lizaka przez szybę, a naukowo nie udowodniono, aby szkodziła, przynajmniej fizycznie.

Gość prawiczek bezplodny
VHS i big brother z frytka... Boze jaki ja jestem pojebany

Gość Przepiórka_
A o co chodzi?

Gość prawiczek bezplodny
Po prostu jak teraz na to patrze to szkoda mi tego czasu. Raz dziennie powinno byc max. To juz uzaleznienie. I zamiast dazenie do czegos itd oddawanie sie przyjemnoscia. Jak nie NORMALNE filmy to masturbacja ech.

Tak, to jest uzależnienie, ale żaden seksuolog nie wyśmieje ciebie. Nie ty pierwszy, nie ostatni. Idź doń, bo jak będziesz z jakąś dziewczyną, to dojdzie do tego, że zamiast z nią uprawiać seks, będziesz wolał ze swoją ręką. Taka prawda.

Gość prawiczek bezplodny
Ide spac jutro pogdybie. Zreszta co tu gdybac gdybym byl normalny to mialbym juz zone.