Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzonażonaa

Zdrada

Polecane posty

Gość pampa rampa
A co jest łatwe. Uzalanie się, narzekanie? Wiesz jaki jest, albo decydujesz się z nim być z całą zawartością inwentarza albo odchodzisz.

nie bede sie rozpisywal na temat waszego zycia emojonalnego bo tego tutaj nikt nie zna ale ... skoro maz musial szukac pocieszenia w BDSM to znaczy ze ty nie mialas ochoty spelniac jego zachcianek a to w nim gleboko drzemie zatem nie dopasowaliscie sie seksualnie i juz nie dopasujecie.....a wiadomo jak to jest jak sie z kims jest z kim nie jestesmy dopasowani....

Gość pampa rampa
Webster to w BDSM szuka się pocieszenia? A ja myślałam że czegoś zupełnie innego:-P

Gość trafiłaś na zboczeńca
jak dla mnie najohydniejszego , wyobraz sobie swojego męża przebranego w lateksy z jabłkiem w twarzy i hujkiem na wierzchu posuwany przez domine sztucznym penisem , ja pierd..... nie zniosłabym widoku jego oblesnej facjaty w swoim domu , on nie zmieni się bo ty tego chcesz taka jego natura , mozesz to zaakceptować i spełniac jego fantazje albo będzie to robil poza domem , sytuacja jest krytyczna straciłaś człowieka którego miałaś juz go nie ma masz za to zboczeńca zastanów się czy chcesz z nim byc i brzydzić się siebie coraz bardziej ? a co z normalnym seksem ? potrafisz kochać się z kimś takim ?

Gość trudno jest zostawic
ale jeszcze trudniej ciagnac cos, co sprawia takie cierpienie. Na razie boisz sie odejsc, bo wydaje ci sie, ze wszystko w koncu bedzie tak jak dawniej. NIE BEDZIE. Bedzie coraz gorzej. Zdrada konczy zwiazek, a to zakonczenie dodatkowo wzmacnia roznica waszych potrzeb. Z tej maki chleba nie bedzie, porzuc jakiekolwiek nadzieje, bo tylko sama sie ranisz. Tez zostalam zdradzona i ogromnie cierpialam przez caly czas, gdy probowalam przy nim zostac, bo obiecywal, prosil o przebaczenie. Zdradzil znow, i znow. Teraz sie uwalniam i czuje wreszcie ulge. Szkoda bylo tego mojego czasu, gdy dawalam mu szanse. On sie nie zmienil i nigdy nie zmieni, a ja w ciagu roku postarzalam sie o 10 lat i powaznie rozchorowalam. Nie warto. Odejdz, wybacz sobie i jemu, ale odejdz. Poszukaj dobrego terapeuty, bo bez tego sie nie obejdzie. Po zdradzie mozesz miec zespol stresu pourazowego, a to bardzo zmienia zycie na gprsze; wtedy czujesz, jakby duza czesc ciebie umarla. Bez terapii to nie mija, po terapii jest troche lzej.

Z tą nieodzowną pomocą terapeuty, to bujda na resorach. Nie wierzę, że ktoś nawet najlepszy specjalista pomoże. To jest problem, z którym można sobie poradzić, najważniejsze, to podjęcie decyzji ; akceptuję Jego zdrady i zostaję, czy nie godzę się na życie z takim człowiekiem i odchodzę. To już pozwala myśleć, jak ten plan wykonać. / Moim zdaniem, żaden człowiek, żaden "specjalista", nie jest w stanie zrozumieć co czujemy. Jego rola sprowadza się, do wysłuchania pacjenta i próba znalezienia rozwiązania problemu. Nigdy nie potrafiłabym opowiedzieć obcemu człowiekowi, co naprawdę myślę i czuję, bo żeby się otworzyć musiałabym mieć pełne zaufanie do rozmówcy. Do terapeutów zaufania nie miałam i nie mam, wiem natomiast, że potrafią zręcznie manipulować człowiekiem. A na to się nie godzę. /

Gość zdradzonażonaa
po pierwszym jego wyskoku - znjomość internetowa ( to było w styczniu zeszłego roku) wybaczyłam, dużo wtedy rozmawialiśmy dałam mu (tak ja mu) dużo wsparcia bo nie radizł sobie, szukał jakiejś pomocy ale też bezskutecznie. co do tego dopasowania seksualnego to nie jest tak do końca bo ja się zgadzałam od czasu do czasu na spełnianie jesgo fantazji (tu chodzi o klapsy, spanking , nie lateksy i dilda) cztery miesiące wytrwał potem znów zaczął szukać... przeczytał jakieś opowiadnie i tam bylo o wirtualnej znajomosci... i od tego się zaczeło... od nowa... tym razem jednak doszło do spotkania.... maż zarzeka się że nie było seksu tylko własnie klapsy i jakieś inne dziwne rzeczy (generalnie on był ponoc w ubraniu) (zbiera mi się nie wymioty jak o tym myślę).... nie potrafię go zostawić. chcę mu pomóc. może w ten spoób pomogę też sobie. czuje się okropnie. ale odejście mi nie pomoże. czuję to.

Gość fittnness
No to po co kobieto w ogóle tu piszesz jeśli masz w dupie nasze rady?? Problem nie tkwi w zdradzie ale w potrzebach seksualnych twojego męża, których ty nie chcesz/nie potrafisz zaspokoić Ale to to twoje zycie i twoja decyzja On się z tego sie nie wyleczy i albo on będzie cie ciągle zdradzał chcąc zasapakajać swoje żądzę albo ty musisz spełniać zmuszać sie aby spełniać jego zboczenia Seks ma łaczyc partnerów byc dla nich fundamentem miłości radości szczęścia a nie źródłem upokorzenia wstydu i cierpienia i bólu Nie umiesz tego zrozumieć

Gość DOKTOR EVE
BEZ BEZ BEZ BEZ PRZEBACZENIA

Gość DOKTOR EVE
MY MÓWIMY TY WYKONUJESZ

Gość DOKTOR EVE
"byle dużo sprzeczności,ciekawsze życie"

Gość DOKTOR EVE
"zbyt duża konkurencja"

Gość DOKTOR EVE
poczkaj wyrośnie konkurencja naszej siły i rozumu

Gość DOKTOR EVE
daj odsapnoć pokocha może to niezdradzi

Gość DOKTOR EVE
taki kurwiel ma mną rzadzic

Gość DOKTOR EVE
ni huja!

Gość DOKTOR EVE
trafiłeś na zboczeńce

Gość I KNOW I KNOW
KULESZ1

Gość zdradzonażonaa
wasze rady spoko. raczej potrzebuje wsparcia i wygadania się. bo tak jak mówisz fitness i tak zrobie tak jak bede uważała za słuszne. seksualnie ejsteśmy dopasowani, piszę przecież że mi to odpowiada w lekkiej formie... być może mężowi nie. zreszta powiedział mi ze on po prostu nie potrafi tego zrobić MI jako swojeje żonie która kocha (?), nie chce mnie krzywdzić.... faktycznie? moze tak być?

Gość I KNOW I KNOW
KULESZA!

Gość I KNOW I KNOW
faktycznie? moze tak być?

Gość I KNOW I KNOW
KURWA! KULESZA GDZIE ŁAZISZ?!

Gość KULESZA ZRESZTA RYSIO
BYŁEM PO SPRAWIEDLIWOŚĆ ALE DO CHOLERY BRAKŁO MI CO CHCESZ?

Gość fittnness
Żonie nie potrafi??Ale innej tak??Kobieto obudż się!!

Gość I KNOW I KNOW
Odpowiedz na ten temat

Gość KULESZA ZRESZTA RYSIO
MAM TO W DUPIE SAM SOBIE ODP

Gość hhhhhhppppp
Ty też jesteś jakaś zboczona, zwyrodniała. klapsy daje się niegrzecznym dzieciom a nie z miłości A ty możesz zyc z takim zboczeńcem i go kochać??

Gość jollaskka
Tak to prawda powinnaś się leczyć jestem zwierzęciem nieczystym az mi się rzygać chce jak sobie pomysle na co pozwalasz sobie nie masz honoru ani godności kobiecej

Gość ummagumma
Zdradzona żono. Czarno widzę waszą przyszłość, jeśli nie zwrócicie się o pomoc specjalisty. Twój mąż nie panuje nad popędem, dlatego szuka spełnienia poza domem. Z prawie 100 % pewnością mogę Ci powiedzieć, że jeśli nie podejmiecie żadnych kroków w celu zmiany sytuacji, to on to zrobi ponownie. Jeśli macie dzieci, to warto choć raz zawalczyć o ten związek i szybko razem iść po pomoc do specjalisty, psychologa lub seksuologa, i wspólnie starać się znaleźć wyjście z tej sytuacji. Jeśli mąż się na to nie zgodzi, to niestety jedynym wyjściem jest separacja na początek, a definitywne rozstanie na koniec, jeśli mimo separacji mąż nie zgodzi się na terapię.