Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weselna laska 89

DJ Marek Sobolewski opinie

Polecane posty

Gość weselna laska 89

Nigdzie nie moge znalezc opinii na Jego temat.Czy jest ktoś moze kto mial z tym Panem do czynienia? Bardzo prosze o pomoc !! Jak prowadzi imprezy?

Nie ma informacji na temat tego dj ale moge ci polecic dj ktory gral i prowadzila moje wesele i bardzo fajnie mu wyszlo Szczegóły na stronie : www.masti.beepworld.pl Zapraszam do kontaktu telefonicznego: 783-830-424 Dj Masti

Gość weselna laska 89
autoreklama mnie nie interesuje mój drogi. mam juz ustalony termin z tym panem i nie interesuje mnie zmiana.

Gość ja.cie.krece
No to super. Najpierw ustalasz termin, a potem dopiero pytasz o opinie. Nie powinno być na odwrót???

Gość gość z wesela
<

Gość gość z wesela
<

Gość gość z wesela
Ja miałam okazję bawić się z tym Panem w Jasku. Mi się podobało-dobra muzyka, bez żenujących zabaw, fajne prowadzenie-myślę,że nie masz się co martwić:)

Gość gość
podbijam :-)

Gość gość
mogę prosić o jeszcze jakieś opinie? potrafi rozkręcić imprezę?

Gość weselna druhna
Zdecydowanie tak :)Muzyka dla każdego i fajne prowadzenie-bawiłam się na weselu w Koronie Karkonoszy i było super.

Gość adrianna14062014
Chcecie wiedziec jak p Marek potrafi zrobic czlowieka w konia? Otoz w 06.2014 roku urzadzalismy wesele, z tym czlowiekiem dogralismy wszystkie szczegoly juz na poczatku 2014 roku, by uniknac rozczarowan, zaliczka 500 zl wplacona. Wszystko bylo zaplanowane od poczatku do konca, a ten kabareciarz dwa tygodnie przed slubem nagle wyskakuje mi ze JEGO BRAT SIE CHAJTA W TYM SAMYM TERMINIE CO MY on musi odwolac, ze znajdzie jakies zastepstwo - jakis gowniarzy co beda puszczac umowione kawalki. Sory ale na to sie nie godzilismy za 1500 zl !!! KUR*A DWA TYGODNIE PRZED WESELEM NAGLE GO OSWIECILO. Zrozumielismy te zakrety zyciowe I wgl ale po pierwsze sposob w jaki nas poinformowal o zmianach Mareczek wyslal mi tylko krotkiego maila ze nie wystapi I juz, po drugie poniewaz on sie nie wywiazal z umowy zadalismy zwrotu kaucji - I co ? I do tej pory cisza. Mamy 2016 rok I nadal upominam sie o te pieniadze ale brak odzewu - niesmak pozostaje. Nie polecam czlowieka, chyba ze chcecie miec zszargane nerwy na kilka dni przed slubem goraczkowo szukajac zastepstwa. Jak ten baran przez przypadek szuka moze informacji na swoj temat I probuje sie reklamowac na stronach internetowych I nie wiesz o kim mowa to przypomnij sobie date 14.06.2014 ! Tak ty fagasie, nie bede siedziec dluzej cicho. Chetnie obsmaruje Cie w internecie za to jak nas potraktowales

Gość Załamana

Nie polecam DJ Marek Sobolewski, ponieważ pomimo zawartej umowy na oprawę muzyczną wesela i pobraniu zaliczki , nie pojawił się na weselu bez uprzedzenia !