Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bghgfjh

Wysmiewam ludzi ktorzy jezdza na wakacje do Egiptu, Turcj, Tunezji i itd

Polecane posty

Gość bghgfjh

99 % to bezmozgi hahahah:) Ja na wakacje na Formentere na Morzy Srodziemnym:) Przede wszystkim gwarancja odpoczynku, przebywania wsrod kulturalnych ludzi a nie Polek zjaranych na skwarke i Polakow w sandalach hahah Nie wiem jakim trzeba byc polglowkiem aby wybrac Egipt majac mozliwosc za taka sama kase pojechac w inne miejsce

Gość ja tez nie rozumiem
w zeszlym roku bylam na azorach nalezacych do portugalii, rewelacja!!!!! Moje kolezanki strasznie sikaja z emocji jak jada do Egiptu. Nie rozumiem tych emocji.

Gość 13123212111
a ja mysle ze autor to zakompleksiony burak. miejsca ktore wysmiewa sa odwiedzane przez turystow z calego swiata i sa bardzo cenione. oczywiscie kazdy ma prawo wyboru ale wysmiewanie.... burak, bez zasad, klasy i napewno jest gruby, pryszczaty, jakaty i niewiadomo czego tam jeszcze mu brakuje wiec wysmiewa innych....

Gość cecylli
A ja rozumiem. Egipt to kolebka cywilizacji równająca się z krainą Żyznego Półksiężyca. Tu chodzi o względy kulturowo-cywilizacyjne a nie szal nagich ciał. Ale to trzeba mieć choć szczyptę intelektu by zajarzyć.

Gość zxdfjhgg
ja wiem jedno, kobiety jezdza do egiptu z mysla ze poznaja jakiegos araba :D zenada

Gość do cecyli
Smieszna jestes hahah. Wiekszosc Polakow jezdzi do Egiptu by lezec na plazy, nawet nie wiedza co poza plaza sie dzieje

Gość 13123212111
zxdfjhgg nie pitol glupot jak autor.... znam wiele dziewczyn ktore jedza do egiptu i nie szukaja brudnych arabusow - zapewniam

Gość nareszcie w!
nareszcie boję się pisać na necie!

Gość lelolelo
Ja byłam w Egipcie na wakacjach. I były to najpiękniejsze wakacje w moim życiu. I nie obchodziły mnie Polki jak skwarki ani Polacy w sandałach, co mnie obchodzi co kto na nogi wkłada. Pojechałam zobaczyć zabytki, o których kiedyś zachłannie czytałam, popłynąć Wielką Królewską Rzeką, dotknąć sarkofagu Totmesa II w jego grobowcu w Dolinie Królów, zobaczyć obeliski wykute dla Hatszepsut i jej ojca, Totmesa I. Pobyć w Luksorze, czyli w Tebach, wielkiej stolicy państwa faraonów. Zawitać na prawdziwy sukk egipski, a nie ten dla turystów.A potem przez tydzień rozkoszować się słońcem i ciepłą wodą Morza Czerwonego. Skoro tak piszesz o Egipcie, to widocznie mało o nim wiesz.

Gość cecylli
Jak się chce wziąć ludzi od ich gorszej strony, to zawsze można. Tylko po co? Lepiej ci od tego? To może znajdź własne pobudki. Pewnie nic pocieszającego...

Gość Julka233333
kto co lubi... ale powiem Ci ,że po twojej wypowiedzi widać ,że intelektem to Ty nie grzeszysz...A tak btw profesor z uczelni gdzie studiuje był w tamtym roku w Egipcie na wakacjach ,a uchodzi za barzdo inteligentnego człowieka...

Gość Julka233333
poza tym nie rozumiem co znaczy zdanie ,, Egiptu , Turcji , Tunezji ITD?" czy te kraje zaliczają się Twoim zdaniem do jakiejś konkretnej grupy państw ? Bo chyba najbardziej związane są ze sobą religią i kulturą... W każdym państwie można spotkac turystów i tych ,, kulturalnych" i te jak to okresliłeś ,,Polki zjarane na skwarke "

Gość anty kurortowa
a ja jade z dzickiem i psem pod namiot w bieszczady :) takie są moje wymarzone wakacje , w zeszłym roku zwiedziliśmy dzike bałkany , w kolejnym czas na syberię ( narazie zbieramy kase i ekipę)

Gość ndwqjdqwd
a ja jade na wakacje żeby mieć na wszystko brzydko mowiac wyjebane , lubie sie opalać , kapać w morzu , zwiedzać i nikomu nic do tego. Jelsi chcesz to możesz jeździec na wakacje i zwiedzać same muzea jesli dla ciebie muszą byc ,,ambitne i na poziomie" , dla mnie to czas odpoczynku , a każdy inteligentny człowiek wie ,że odpoczynek tez jest wazny

Gość vsdibsjjsjsjj
Wiecie co, ja się z takich ludzi nie smieje jak jadą odpocząć raz czy dwa..ale wydawanje kasy raz do roku tylko żeby polezec z tylkiem na plaży a wokół tyle pięknych zabytków i natura...to już powinno być.karalne! :p mój brat ostatnio byl w ciepłych krajach z jakąś laska. 2 tyg spędzili w hotelu na basenie nie wychodząc na zewnatrz bo wszystko takie drogie :D nie spróbowali lokalnego jedzenia bo drogie, jedli w mc Donalds. I ja się pytam po co jechali jak mogli to samo miec w Polsce?

Gość gość
W Egipcie mówią że „Polki to najgłupsze i najbardziej szmatławe kobiety na Świecie”. Wstyd mi za nie, jak można szanować takie kobiety, przecież robią z Polski pośmiewisko i kraj szmat puszczając się co chwilę z czarnymi. Cały film dokumentalny jest na YouTube po wpisaniu: Egipt Egypt Sex w Egipcie HBO

Gość gość
Przeciez każdy wie ze wiele Polek jeździ do Egiptu na seksturystyke

Gość gość
jasne ,tylko Polki jeżdzą a załozyciel tematu to człowiek kulturalny i obyty :P

Gość gość
Do Egiptu to strach jechać lepsza np. taka Chorwacja

Gość gość
wszystko jest fajne :) czy to Chorwacja czy Egipt czy Italia co wy za bzdurne tematy zakladacie albo komus rowa sciska z zawisci wysmiewac to sie nalezy z takich co zakladaja takie tematy

Gość Omirenka89
Tak się składa,że akurat Egipt pełen jest ciekawych zabytków. Historia jest wspaniała. Wybrałam się tam głównie aby zwiedzać. Nie leżałam w kurorcie na leżaku ale przepłynęlismy z męzem cały Nil. Jeśli ktoś interesuje się archeologią to jest to w zasadzie jeden z najważniejszych krajów. Turcja jest równie ciekawa jeśli chodzi o wspaniałe miejsca. Kapadocja, Pammukale - wszystko to robi wrażenie. Tunezja faktycznie jest taka sobie - nie byłam zadowolona z wyjazdu. Ale Ci co piszą, że Egipt i Turcja są nieciekawe to ignoranci, którzy faktycznie wakacje spędzili wyłacznie w kurorcie przy basenie/

Gość Omirenka89
A co mnie znudziło? Wyspy Kanaryjskie. Tam to faktycznie można leżeć wyłącznie na plaży ;) 1 dzień samochodem na wyspie i zobaczysz całą wyspę. No może Lanzarote ma swój urok ponieważ to krajobraz nie z tej ziemi niemniej taka Fuertaventura czy Gran Canaria to jedynie plaże i palmy. No sorry....

Gość gość
otoz to ! a plaszczyk tylek to ja lubie i owszem za zamiarem opalania i wieczorkiem na lezaczku wciagajac przez rure drineczki po calym dniu zwiedzania :) choc nie koniecznie codziennie

Gość tamraka9
Ja również uważam,że Egipt jest bardzo dobrym kierunkiem kiedy chce się trochę pozwiedzać a trochę wypoczywać. Atrakcji turystycznych jest tam bardzo wiele - zabytków masa. Również wybraliśmy się kiedyś z mężem na rejs po NIlu - niesamowite krajobrazy, wspaniałe wrażenia. Statek był o wysokim standardzie, jedzenie bardzo smaczne. Trochę męczyła mnie choroba morska ale jedynie przez dwa dni. Potem tydzień wypoczywaliśmy w kurorcie i muszę przyznać, że były to jedne z najlepszych wakacji w moim całym życiu. Polecam poczytać sobie o ich kulturze; http://slonecznyegipt.pl/kultura-tradycje-obyczaje/ - jest całkowicie odmienna od naszej , co nie znaczy,że nie jest ciekawa ;)