Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NEXXX

Czego nie lubie w wyglądzie/ubiorze mężczyzn ? Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość NEXXX

Co Was najbardziej odrzuca, co Wam się nie podoba ?

Gość ania w staniku
odrzuca - dresowe krótkie spodenki, bluzy i inne skejtowe wynalazki przyciąga - dobrze skrojony garnitur, koszule, spodnie dżinsowe

Gość odpowiedz1111
- bluzy z kapturem na codzień. To dobre do biegania albo dla dzieci i nastolatków, a nie dorosłego faceta - ubieranie się jak małolat czyli obcisłe spodnie ( ogolnie rurki to porażka u faceta), trampki, kolorowe sweterki, czapki z daszkiem - dresowe spodnie (jw , niech zostawią to małolatom) - koszulki bez rekawow a pod pachami krzaczory - bazarowy styl czyli dziurawe niby ''modne'' jeansy, wieśniackie koszule z nadrukami, wzrokami, cekinami - klapki japonki - spodnie rybaczki 3/4 - zbyt krótkie spodenki - styl hipsterski czyli wygląd zniewieściałego faceta bez jaj i bezdomnego

Gość guigiuguiuh
a jak wyglada bezdomny zniewiescialy hipster??? :O

Gość regola
otyłości, niedbalstwa w kwestii higieny, brudnych butów, i metroseksualnej mody

Gość viki022
rurki, trampki, broda,wąsy, nadwaga, grzywka, długie włosy,japonki, obcisłe ubrania, mocna opalenizna z solarium,

Gość gfdhfjgk
Hipster to taka nowoczesna ciota, mysli ze jest outsiderem, nie podąza za modą a jest zwyklym ciulem ,prowadzi konsumpcyjny styl zycia w wersji extreme. Ajfonik, zalosny zarost z brodą, jakies kapelusze, flanelowe koszule, rurki, dziewaczne buty stop 43 wyglada w nich na 48, tshirty ktore wyglądają jak homonto, kolnierzyk jak rozjebany, porazka. W duzych miastach sporo takich śmieci jest

Gość wiśnióweczka
Brzydzą mnie bose nogi do długich spodni /wszelkie sandały/ i podkoszulek... Nie lubię zarostów, wąsów, długich włosów i wszelkich oznak niechlujstwa. Drażnią mnie chudzielce w rurkach i kolorowych trampkach i zniewieściałe chłopczyki wygolone, opalone, nadmiernie umięśnione i najczęściej malutkie ;-(

białe koszule do garniturów, czapki z daszkiem, dresy na co dzień, płaskie głowy wygolone na łyso :P

Gość ffffffffffe
Moorland - białe koszule? to jakie nosić ? czarne ?:D

czarne, szare, srebrne, w kratkę, w prążki...nawet takie lekko różowe ujdą, ale białe mi się zajebiście nie podobają :D

Gość gyguyg
biale koszule sa zajebiste, pojecia nie masz. bawelna egipska, wloski koln i taliowana... ;) superowo sie w nich czuje. zawsze czysto i swiezo

to nie jest kwestia pojęcia, tylko gustu. Moim zdaniem są paskudne i każdy w nich wygląda jak kelner z niemego filmu.

Gość gyguyg
widzialas ty koszule kelnera a koszule do garnituru?? ;)

Gość a ja lubie tak
odrzuca- biale skarpetki (akceptuje tylko do sportowego obuwia), bluzy z kapturem, obcisle koszulki biale z dlugim rekawem i na tym np taki smok z cekinow czy cos....obciach totalny, dzisny przecierane, ogolnie wielu panow niestety nosi sie bazarowo i taki styl mnie odrzuca przyciaga - dobrze dopasowana i WYPRASOWANA koszula, gladkie koszulki, polo, dopasowane odpowiednio spodnie ( nie rurki, ale tez nie o 2 rozmiary za duze), Pan musi byc tak jak my - zadbany, czysty, pachnacy.

Gość ja wam powiem panowie co i jak
ODRZUCA - lysa glowa bleeeeee😡, chuda sylwetka nie tknelabym palcem ani tlustego faceta ktory sapie, odrzuca mnie smrod, pot faceta BLEEEE pozygac sie mozna przy niektorych np w cisnietym tramwaju latem😡 paskudztwo, niechlujstwo mnie odrzuca - szerokie, za duze, niedopasowane, byle jakie ubrania, odrzuca mnie glupie zadowolenie z siebie i chalasliwi faceci, wulgarni i agresywni, odrzucaja wielkie buty, jakie trapery czy sportowe buciory 2 razy wieksze od faceta nogi- wyglada to zalosnie i jak chodzi jak fajza, potem sandaly, BIALE buty porazka! buty w szpic, obcisle jeansy na jajach i podciagniete pod zebra , okulary choojowe przeciwsloneczne+lysa glowa+obcisly podkoszulek ZAL!!! nie podoba mi sie przesadnie facet "wystylizowany" czyli jakies pedalskie koszuki z dekoltem do mostka, lancuchy, okulary, pedalskie spodenki, wielkie buciory i torebka, smiech. cietowate zachowanie, no i oczywiscie DRES, adidaski i bluzy, szerokie tshirty tez to zalosnie wyglada, nie rozumiem dlaczego wiekszosc facetow nosi o3 rozmiary za duze ciuchy, wyglada to niechlujnie, nie musza byc markowe, ale dopasowane i z gustem bez pedalskiej stylizacji, stylu dresiarstwa i tandety czy jak to nazwac - obcisle podkoszulki na ramiaczkach do obciskajacych jaja jeansow podciagnietych pod zebra z butami czarnymi w szpic badz bialymi adidaskami i czarnymi okularami:O takie kwiatki sa ciagle "modne" dla facetow ktorzy w tym sami gustuja, a my kobiety musimy na to patrzec :O

Gość Darth_Misiek ;)
Faced powinen mnieć rzeźbe jak ja ,jesli nie wieci jak to żeśba (bo i niby skond mielbyscie wiedzieć ,prafda?) to otsyłam was do teledysku Pink -Traj,traj ...Jak jusz ma takom rzesbe jak ja , mosze jom delikatnie otólić markowom bawełom ,dzinsy,dresowe spodnie byle shludne, koszólina bez kszykliwych napisów w zagraniczym jenzykuu oras sandałki w skwarne dni ...:)

gyguyg - biała koszula to biała koszula i tak mi się kojarzy. Moim zdaniem wyglądają brzydko (zwłaszcza do czarnych spodni). Podobnie nie podobają mi się koszulki polo - moim zdaniem faceci wyglądają w nich śmiesznie.

Gość MC'SSS
Moorland - Tobie chyba nic się nie podoba, worek lniany na siebie a na twarz torbe z mcdonalda :classic_cool:

Gość Darth_Misiek ;)
"O shit to moze dlatego brania niemam bo ciągle w dresach chodze." pewnie jestes strasznie zalany fatem ...nie tylko serdak zdobi człowieka ...:)

nie, dlaczego? Biorąc pod uwagę inne listy to chyba dużo więcej przebaczam w ubiorze facetów :P

Gość ja wam powiem panowie co i jak
zapomnialam dodac - japonki wystrzegajcie sie nich po miescie! niektorym sie pomylilo i mysla, ze sa na plazy z torebka pod pacha i okularach od guccianego, spodnie 3/4 zwlaszcza jeansowe jakis KICZ odstarszajacy, no i czapki z daszkiem, sa dla dzieciarstwa i dresiarstwa ktorym gardze, ZEL we wlosach oblesne i kiczowate, lancuchy na szyi, na nadgarstkach i zegarki na branzoletach - wszelki zlom u faceta jest kiczowaty, zbedny i odrzuca widokiem ... jak jeszcze sobie cos przypomne to dopisze. Nie bede ukrywac, ze facetow skreslam po ubiorze ZAWSZE, a wielu z nich nie przywiazuje uwagi do tego, a powinni.

Gość gyguyg
no tak, to jeszcze powiedz kto w czarnych garniakach chodzi. one sa dobre tylko na pogrzeb. eh laski sie znacie

czarnych/ciemnych (takich grafitowych). Białe koszule moim zdaniem do niczego nie pasują. No, może do munduru policyjnego.

Gość no wlasnie tez tego nie wiem
Dlaczego większość facetów chodzi w za duzych ubraniach ? Nie rozumiem tego. Zamiast M-ku, kupuje on XXL, bez sensu.

Gość drill boy
Misiek, co to jest "faced" ???

- Styl dresiarski, dużo mięśni, białe adidasy. - Wygolona na łyso głowa. - Tatuaże - Kolczyki - Tunele w uszach Lubię gdy mężczyzna wygląda jak człowiek sukcesu a nie jak przygłupi koksik.

"Wygolona na łyso głowa" ­ Jak na środku trzy razy rzadsze niż po bokach to trzeba ścinać b. krótko. Jestem ciekaw jakąż to inną fryzurę mógłbym sobie zafundować aby nie wyglądać jakby patyków w gówno nawtykał? :D ­ "Lubię gdy mężczyzna wygląda jak człowiek sukcesu a nie jak przygłupi koksik. " ­ Już lecę po garniak od BOSS'a :D ­ Fajnie się czyta takie tematy bo wiadomo, że waszego zdania nie można brać na poważnie :D