Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fullssanie

hej!wczoraj sie upilam lekko ale wszystko rejestrowalam i pamietam

Polecane posty

Gość fullssanie

moj chlopak mnie zaczal podniecac piescic strzelil mi dluga minetke a potem usiadl mi na twarzy jajkami zaczelam lizac bo to lubie jeszcze bardziej sie podniecilam i chcialam zeby we mnie wszedl on tylko robil mi palcowke i po mojej prosbie powedzial: liż! to było niesamowite, bardzo mnie to nakrecilo bo nigdy tak sie nie otworzyl i wszystko by bylo pieknie * w dodatku skonczyl mi na twarz, jak o tym pomysle to sie podniecam* ale dzis rano ani slowa o tym a jak wspomnialam to jakby sie zawstydzil, mowilam mu ze mi sie to podoba, ze w koncu jest inaczej, ze chcialabym tak czesciej a on dziwnie sie zachowuje tak jakby myslal ze bylam mocno pijana *a udawalam ze jestem bardziej niz w rzeczywistosci* i dlatego robil to co tak naprawde go kreci, ale jak jestem trzezwa to juz nie. moze myslal ze nie bede pamietac, szkoda.. :

Gość fullssanie
chyba tylko jemu lubie.. nie wiem nikomu innemu nie ssałam jajek :)

Gość fullssanie
chociaż kiedyś ssałam jajca psu jamnikowi to mialam miedzy zembami piasek, bo on tymi jajcami ciagał po ziemi, aha i jeszcze raz próbowałam ssac koniowi jajco jedno ale mnie kopnał w glowe czy walnał fujarą już nie pamietam