Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IoIoIoIOIOIO

Mój były mąż założył firmę - 9 lat po rozwodzie - czy moge go dopozwać o aliment

Polecane posty

Gość IoIoIoIOIOIO

Założył firmę więc już lepiej mu się wiedzie. Czy powinnam go dopozwac o % który uzyskuje z firmy, czy załozyć nową sprawę. Czy sądziła się któraś z was w taki sposób?

Gość KNKJNM,
9 lat po rozwodzie i ty jeszcze od niego czegoś chcesz kobieto? Zajmij się własnym życiem, a nie licz na jałmużnę! Przez te 9 lat z pewnością stanęłaś już na nogi a Ty jeszcze z byłego chcesz kasę wyciągać! Widać dobrze zrobił, że Cię zostawił

Gość Czy Ja 38
Też bym chciała się dowiedzieć. JAk załozyć nową sprawę o alimenty? Ja 14 lat po rozwodzie. vvvcc

Gość dix ae
do roboty, darmozjady!

Gość Czy Ja 38
Dostaję 4 tys alimentów. Czy mogę dołożyć do 6 tys?

KNKJNM, 9 lat po rozwodzie i ty jeszcze od niego czegoś chcesz kobieto? Zajmij się własnym życiem, a nie licz na jałmużnę! Przez te 9 lat z pewnością stanęłaś już na nogi a Ty jeszcze z byłego chcesz kasę wyciągać! Widać dobrze zrobił, że Cię zostawił WLASNIE

Gość straszna suka
z ciebie!

Gość melisasameli
o Boże nie mogę tego czytać. Sama jestem po rozwodzie, ale do głowy by mi nie przyszło żeby ciągać po sądach byłego męża i żądać od niego pieniedzy. Alimenty na dzieci to co innego, ale na siebie???? Kobiety, czy Wy szacunku dla siebie nie macie? Przyznam, że osobiści znam tylko jedną kobietę, która mimo rozwodu wciąż żeruje na swoim byłym mężu. On jakoś ułożyl sobie życie i zakopał topór wojenny, ona wciąż dręczy go swoimi pozwami. Takim zachowaniem udowadnia, że jest nic nie wartą babą, która bez mężczyzny jest totalnym zerem. Każdy z nas ma lepsze o gorsze okresy w zyciu. W tym również zachwiania kondycji finansowej, ale trzeba się wziąć w garść i próbować wyjść z doliny, a nie iść na łatwiznę i żebractwo. Ble !!!

Gość kobiety to kur.....
a z jakiej racji alimenty?

Gość IoIoIoIOIOIO
Hej, może ktoś napisać bez oceniania?

Gość Dededededd
Ale z drugiej strony prawdziwy facet jak duzo zarabia, nie zostawi bylej zony w potrzebie, znam takiego to mimo iz ma kochanke to pomaga bylej , bo urodzila mu dzieci, dzieci juz sa dorosle

Gość narzekalnia
pewnie ze mozeszz, zadaj alimentow od wszystkich bylych, nawet tych z ktorymi bylas tylko na kawie, po co sie bedziesz przemeczac, niech osly na ciebie pracuja ksiezniczko :D

Gość czekam na przesylke..
jak rozwod nie byl z jeg winy to mozesz zadac alimentow w ciagu 5 lat..potem pocalowac sie w dupe..

Gość baby są jakieś inne
Jesteś darmozjadem i tyle. Facet ma największego pecha, ze spotkał na swojej drodze takiego pasożyta. A masz z nim dzieci??? To może pomyśl, że któreś z twoich dzieci się kiedyś w przysżlości rozwiedzie i będzie przez całe życie ściagne przez swoją byłą lub byłego. Wtedy serce ci pęknie, bo będziesz wiedziała, że dziecko ciężko zarabia a jakiś pasożyt tylko czeka co mu wydrzeć z gardła.

Gość baby są jakieś inne
I tu nie chodzi o żadne prawo. Nie ma znaczenia, czy minęlo 5 lat, czy nie minęło. Tu chodzi o zwykłą ludzką przyzwoitość i klasę. Ale klasę trzeba mieć, a ty autorko posta nie masz jej za grosz.

Gość onaonaona1
tez się dziwię takim kobietom, co nie mogą żyć wlasnym życiem i wciąż czepiają się swoich byłych. Ja nie wyobrażam sobie, że mogłabym wnosić pozew o alimenty po tylu latach po rozwodzie. Przecież teraz jesteście obcymi sobie ludźmi. Co było minęło i każdy niech żyje swoim życiem i za SWOJE pieniądze, które sam zarobi. Daj mu juz spokój. W sumie to nie dziwię się że cie zostawił - bo pewnie tak było. Jesteś pazerna i bez klasy jak ktoś już napisał. jestem kobietą, ale takie jak ty mnie denerwują strasznie.

Gość Bambaryla147
Na dzieci czy na ciebie?

Gość meczyki
Na dzieci to rozumiem, ale na siebie???????? O Boże, kobieto nie masz honoru????