Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo tak się zastanawiam

Facet stały w uczuciach...

Polecane posty

co to właściwie znaczy?

Gość jejku jej
facet i stały w uczuciach.te dwa pojęcia się wykluczają :P

Gość jejku jej
chyba, że chodzi o uczucie jakim facet darzy piwo :P

hahaha :D Czyli nie ma najmniejszych szans, żeby facet nie zdradził w końcu?

Gość internetowy poeta
no jak to cos. Faceta najpierw zakochany a potem kochajacy swoja wybranke. Ktoremu po 5 latach nadal bedziesz "nowoscia", ciagle bedziesz go fascynowac, taki ktoremu mozesz ufac, ktory ma inne laski w dupie. Facet ktory mysli "MY" i "Wspolnie" a nie ja.

Gość jejku jej
internetowy poeta najlepiej zobrazował niestabilność ową..bo nie ma takiej opcji żeby dwoje ludzi cały czas całe życie byli dla siebie fascynująca zagadką ;) Dojrzali ludzie mają świadomość, że przychodzi w końcu przyzwyczajenie a dzikie pożądanie gdzieś tam znika po woli, a po mimo to chcą po mimo to być razem... Ale te teorie nie dotyczą mężczyzn. Faceci to fantaści ;D

Gość doopa blada
Mój facet po 13 latach bycia w związku z jedną kobietą - której podobno nigdy nie zdradził - w końcu został zdradzony. Z relacji jego znajomych i bliskich wiem, że jest stały w uczuciach, ale tak się zastanawiam czy po takiej traumie będzie w stanie być wierny? Po tym związku miał sporo przygodnych przyjaciółek aż w końcu trafiłam się ja.

Gość samuel l jackson 2
jak bedzie mial wszystko co mu potrzebne w kobiecie to nie zdradzi. zazwyczaj ;p

Gość jejku jej
właśnie .fantaści z nierealnymi wymaganiami :) i jeszcze hipokryci zapomniałabym dodać. Parę lat może i pociągną w związku, a potem trzeba się liczyć z tym że im odbije, choćby nie wiem jak wierni nie byli i jak się zaklinali. Nie chodzi o seks..ale flirciki jakieś śmielsze, podrywanie, dwuznaczne żarciki do koleżanek. zapewniam nawet ci najbardziej stateczni to robią. Faceci to straszne szmaty :*

Gość jejku jej
Macku.e tam. troszkę tylko :P

Gość jest tak i koniec, nie boję si
Niech zdradza, proszę bardzo, ale to jest droga w jedną stronę, ja zdrady nie wybaczam. Ale jak już się dopuści zdrady, to niech chociaż robi to w umiejętny sposób, chyba że poza seksem wkradnie się uczucie. A mój facet jest bardzo uczuciowy, więc od razu bym się domyśliła, że jest coś nie tak.

@jejku jej: to skoro jestes fantastka chociaz troche, to wyobraz sobie, ze sa tez faceci z zasadami i kregoslupem moralnym, np. ja;)

Gość jejku jej
Moje gratulacje Maciej ;) hehe mam nadzieje, że nie dotknie cię skolioza moralna zatem.