Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytalska.............

Gdzie można kupić podkłady poporodowe z Belli?

Polecane posty

Mam jeszcze jedno pytanie, gdzie mogę takie podkłady kupić? Bo ostatnio byłam w Carrefourze i ich nie było.... Czy dostanę je w jakimś innym sklepie/markecie (np. w Auchanie)?

Gość Lena204
ja kupowałam w aptece

W aptece powiadasz.... A są jeszcze jakieś babeczki którym udało się jednak w markecie kupić takie podkłady?

Sorki że tak natrętnie wypytuję, bo chodzi o to że w tym miesiącu mam trochę krucho z kasą - poszło o to że sprzedawca na allegro oszukał mnie z łóżeczkiem, nie wysłał go, sprawę zgłosiliśmy w policji, i musiałam kolejne łóżeczko kupić z pełnym wyposażeniem więc dlatego. A mój mąż pracuje w państwowej firmie, ma ciężką pracę fizyczną i zawsze 25ego każdego miesiąca dostaje kartki żywnościowe które mogę wykorzystać w każdym markecie, że dzięki temu mogę kupić żywność, jak i również chemię i artykuły higieniczne. I chciałam takie podkłady za te bony kupić. Bo w aptece przecież takich bonów nie przyjmią :D.

Gość restTaco
ja tez w aptece

Gość gość
W Tygrysku są z Belli za 4 zł 10 szt

Gość gość
w stokrotce

Gość gość
Ja ci osobiscie odradzam te podkłady , kupiłam raz zuzyłam jedna sztuke , one sa jak cerata , odparzaja , niewygodne . Jak masz te bony kup inne .. ja kupiłam za 6,7 zł lepsze 12 szt tylko nie pamietam firmy w auchanie