Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klementynnna21

podobno kochanka

Polecane posty

Gość klementynnna21

Wczoraj pisałam do państwa. mam 21 lat i pytałam się co zrobić, gdy żona kolegi wydzwania do mnie. Obydwoje mają ponad 30lat, sporo ponad. Z jej mężem mnie tak naprawdę nic nie łączy, on mi pisze, że się we mnie zakochał, czeka przed moim blokiem. Ze ma żonę dowiedziałam się tak około po dwóch miesiącach znajomości, ale wtedy też nic z nim nie chciałam. Gdy dowiedziałam się, że jest żonaty w2 sumie jakoś mnie to nie zasmuciło, spotykałam się z nim bo jest informatykiem a ja robiłam różne tłumaczenia, nie zbyt znałam wszystkie programy wiec dużo za mnie robił. Robił mi zadania na studia itp. Wczoraj zaczęła wydzwaniać do mnie jego żona , na początku nie odebrałam, ale tych połączeń było mnóstwo więc postanowiłam odebrać, nie zdążyłam nawet powiedzieć dzień dobry, bo od razu powitanie: ty suko, dziwko , ździro. Powiedziała mi , że mnie zniszczy więc się zaśmiałam w czym mi może zaszkodzić kura domowa ( wiem , że to złośliwe ale sama zaczęła mnie wyzywać), mówiła mi, że nie skończę studiów, że nie skończę studiów, że ma znajomości na każdej akademii medycznej hahaha... i doszłam do wniosku Jakie te żone są głupie- co mnie obchodzi, że one mają mężów, to nie ja powinnam strzec ich wierności, nie ja przysięgałam im wierność, to że do mnie przychodzi widocznie chce, nie zmuszam go, to nie jest w moim interesie aby on był wierny. Kobiety tak bardzo robią z swoich mężów niewiniątka , że ja pierdole, zdradza z jedną to zdradzi z drugą, to że z dradza z daną kobietą to nie jest jej wina, ona nikomu wierności nie przysięga tylko on, w dupie mam np. cudze małżeństwa. Ta babka miała do mnie takie pretensje jakbym to ja jej wierność ślubowała. Najśmieszniejsze jest to , że my nic razem nie robiliśmy ale to już jej problem

Gość klejfees
wredna jestes