Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nocka@com

MilOSC I NIENAWISC

Polecane posty

kobietki jak to jest ze raz kochamy raz nie nawidzimy?? jestem z facetem ktory skrzywdzil mnie kiedys on tego zaluje i obiecuje ze bedzie kochany itd.. faktycznie musze mu przyznac ze sie stara i zmienia sie na lepsze, mowil ze nie wyobraza sobie zycia beze mnie, ze jestem jego miloscia, ze to ja daje mu motywacje do tego ze on staje sie lepszy,chce byc lepszy.. jednak ja nie potrafie zapomniec tego co mi zrobil, czasami tez bywa chamski, sama juz nie wiem co do niego czuje, nienawidze naszych klotni bo czuje ze one nas tylko oddalaja.. mam chec odejsc

Gość Erika15513
Doskonale Cię rozumiem. Ja mam napady nienawiści do mojego chłopaka. Wszystko jest ok, gra, aż w pewnym momencie sobie coś przypominam, zaczynam o tym myśleć, on przychodzi a ja nie mogę na niego patrzeć, myślę wtedy żeby go zostawić jak psa. Oddalam się, robie swoje, staram się z nim nie gadać, po pewnym czasie przechodzi i jest normalnie. Ja to chyba już zwątpiłam w nich całkowicie, oni nie mają uczuć, tylko popęd.

Gość etamajtam
co ci zrobił, jaki byl dla ciebie?

mam dokladnie tak jak Erika no coz moj facet byl agresywny, zdarzalo sie ze podczas klotni podniosl na mnie reke, byly wyzwiska, szarpaniny, kiedy powiedzialam ze nie zniose takiego traktowania i odchodze blagal zebym go nie zostawiala ze obieca poprawe, po tym zdarzylo sie jeszcze raz ze mnie popchnal podczas sprzeczki, okazalo sie ze ma depresje i bierze leki, od paru miesiecy jest spokojniejszy, zmienil sie na lepsze, lekarz stwierdzil ze to przez chorobe, bo on nigdy taki wczeniej nie byl ale no wlasnie mimo iz jest kochany i slodzi mi to sa momenty gdy to wszystko mi sie przypomina i go nienawidze

Gość idz do lekarza
te mysli moga ci rozwalic psychike, poza tym tkwisz w toksycznym zwiazku i jestes uzalezniona

Gość tak i tak
raz sie kocha a raz nienawidzi

Gość well&mell
raz kochamy a raz nie nawidzimy podobno to tak działa..