Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika2425

o co jej chodzi?

Polecane posty

Gość monika2425

Jestem w 5 tyg ciąży. Kuzynka mojego chłopaka poroniła miesiąc temu. Pojechałam do niej mieszka 60 km od nas zawsze bałam się pojechać tam, ale co tam kiedyś trzeba. Pokazałam jej zdjęcie. Chce żeby jechała ze mną po ubrana miałam dzisaj jechać, ale ona powiedziała że nie chce. Zawsze była cicho jak mówiłam się o ciąży, a dzisiaj powiedziała mi żebym po myślała jak ona się czuje jak ją to boli. O co jej chodzi ?

Gość monika2425
To nie jest prawo. Pomoście a nie.

Gość grensof
durna jestes i tyle

Gość W foteliku
Poronila to znaczy ze stracila nienarodzone dziecko na pewnym etapie ciazy. Znajac znaczenie tego slowa bedziesz juz wiedziala o co jej chodzi.

Gość karakankahl
po moście to można przejśc albo przejechać nie nakręcaj sobie czytaczy, bo potem wypisujesz, ze kolejny temacik załapał, a durnie z kafe piszą tam i piszą

Gość monika2425
Ona ma kasę ma wielkie mieszkanie 4 pokoje kuchnia łazienka. A my mieszkamy w kawalerce. Mój chłopak nie ma pracy ja nie chce pracować po prostu nie chce mi się. Wreszcie jestem czymś lepsza od niej mam dziecko. Cała rodzina się cieszy a ona leje na moje dziecko. Ona pani stomatolog, ona pan chirurg. Jedno mieszkanie puste dom w budowie.

Gość monika2425
Jak się spotykamy to nawet nie wiem o czym z nią gadać, bo nie mamy wspólnych tematów.

Gość monika2425
Tak chce juź pozwoli kupować.

Gość grensof
typowe polactwo-buractwo ona ma pieniadze a kto ci zabrania zarabiac kase co za pojebani ludzie

Gość karakankahl
ludzie przecież to prowo przecież nie ma takich ograniczonych ludzi, no bez przesady

są, są, wariatów nie brakuje, a na antykoncepcji dziwczyna, która poroniła już trójkę dzieci, nie zabezpiecza się, bo wie, że i tak poroni i to jest jej "antykoncepcja"

Gość monika2425
Prosiłam o pomoc a nie o obrażanie. Pomoście mi zrozumieć ją

monika2425 jeśli naprawdę tego nie rozumiesz, to Ci wyjaśnię, ona poroniła, ją to boli, ciężko jest jej przebywać w towarzystwie kobiety, która jest w ciąży, a jeszcze gorzej było by jej iść i wybierać ciuszki dla czyjegoś dziecka. już rozumiesz ? znieczulica no...

Gość karakankahl
pomoście nie ma dzinwe, że nie chwyta ale jak dla mnie to nudzi sie komuś i tyle

Gość A na jakim pomoście?
A na jakim pomoście mieszkasz?

Gość Za ile Ci się lekcje
kończą ? :D dryn dryn dzwonek już więc spadaj :)

Gość tasia 600
Nie wiem w czym jestes lepsza od niej,bo na ile mi sie wydaje ,ale Ty dziecka jeszcze nie urodzilas.A nawet jak urodzisz to co na tym koniec???Potem juz cale zycie sie bedziesz bac o dziecko :)

Gość kmkjk
czy wy nie widzicie że to prowo...:D

Gość Dlaczego usuwacie
Co za kretynka,bez jaj. Prowo tragiczne.

Gość monika2425
Ale ja bym chciała wszystkim powiedzieć że będę miała dziecko. K Co prawda była to wpadka no ale dziecko mnie uratowało. Jakby nie ciążą ta bym musiała siedzieć za granicą. Chłopak powiedział że ma dość dawania kasy na mnie i mam wkońcu coś zarobić a ja nie chce pracować. Wkońcu weźmiemy ślub, bo on chciał żyć w luźnym związku, a tu ciążą i ślub będzie.

Gość monika2425
Ja mam 25 lat więc szkole to ja dawno skończyłam. No ale nie jestem po studiach.

Niedawno byl podobny temat tylko ze pisala go dziewczyna ktora poronila a dziewczyna kuzyna jest w ciazy. Identyczna sytuacja tylko tamta poronila a ty opisujesz ta sama sytuacje ze jestes w ciazy

Gość Dajtwda
przecież to prowo. kilka dni temu był identyczny temat tylko osoba prowokująca podawała się za ta co poronila i ktoś tam jej zdjecie pokazał i chcial jechac Ciuszki kupic.