Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hellraider

zakochałem się w cichodajce

Polecane posty

Gość bergoglio
- i w swoje delikatne zmyslowe inteligentne usta - bierze brudne spocone hooje ... - mmmnniaaam !

ale ja nie byłem ani brudny , ani spocony , ani oblesny . Zaproponuje jej randkę i zobaczymy co bedzie . Jak sie z nią po raz pierwszy spotkałem to o kasie w sumie nie rozmawialismy w ogóle , sam jej dałem koperte a ona nawet nie przeliczyła . A była ze mna całą noc .

Gość taki jeden facet 28
jak jesteś melancholikiem to będziesz sobie dopowiadał całą ideologię pt" dlaczego ona to robi ?" ..a prawda może być taka ,że po prostu robi to dla pieniędzy i ustawienia się w przyszłości jak znadziej odpowiedniego sponsora ,który ją wkręci w świat biznesu...a skoro twierdzisz ,że jest inteligentna to będzie mierzyć wysoko

Gość obrzydliwy temat
to ty miauczyński?

Gość taki jeden facet 28
no ale jak twierdzisz ,że dasz radę to próbuj ..spotykaj sie z nią na normalne randki bez płacenia , rozmawiaj i zobacz jak się będzie zachowywać względem Ciebie. ..tylko zachowaj dystans ..choć z tego co piszesz jesteś zakochany po uszy i laska ma nad tobą już teraz władzę ;] ..no ,ale powodzenia

Gość kora82
Stara prawda jest takie ze swiatem rzadzi dupa i pieniadze. Nie wiem czemu chcesz zaczac zwiazke z kims kto zwyczjenie gra i Cie naciaga. Zreszta przez cale zyczie jak bys byl z nia to bedziesz sie zastanwial czy czasem ona jest z Toba z milosci czy dla pieniedzy.

Gość gość
A w jakim mieście poznałeś tę dziewczynę; bo ja miałem identyczne wrażenia