Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poracjalna

Czy to cos normalnego czy cos nie tak ?????

Polecane posty

Gość poracjalna

zauwazylam ze od jakiegos czasu odczuwam pieczenie w trakcie i po seksie, jest to w okolicy wejsciia do pochwy, smarowalam sie po clotrimazolem i mylam zelem do higienty intymnej, ddzis sie prztyjzalam i mam taka linie malutkich jak glowka od szpilki kropek jakby chrostki i widocznie to o nie ociera dlatego piecze, sa z jednej strony i nad wejsciem tez , maja kolor skory i sa drobniutkie...to normalne?? czy cos mnie zlapalo? wyskocylo?

Też tak miałem. Powiedz partnerowi żeby nastepnym razem kutasa umył albo niesmarował żadnymi kremami. Często od kremów olejków się tak robi albo z brudu.

Gość hgvergvretger
tez tak mialem ...

Powiedz mu żeby obciął sobie kuutasa, akt desperacji uzasadnia doznania jakie Ci zadaję :O A Tobie zalecam dezynfekcję tzipy spirytusem :D kto wie w co on tam wsadzał :O

Gość poracjalna
on myje sie zawsze przed stosunkiem i ja tez!! ja sie podmywam dw razy dziennie nawet on bierze prysznic zawsze rano

Musicie pojechać na bezdotykową myjnie samochodową :P Jeśli minie Wam czwarty program mycia, będzie w porządku :D

Gość poracjalna
spadaj frajerze jakby cie jajca przy seksie piekly ciekawe co bys zrobil !

poracjalna - wiedzę, że piekąca tzipa przebudziła się z zimowego snu :D Powąchajcie czy wam śledziami nie jedzie, może jakaś szprota została po ostatnim posiłku :D Teraz pieczenie przyprawi wam dodatkowe porcje zmarszczek i żylaków na czole, odbycie :D Wszystko z wściekłości z powodu piekącej tzipy i jajetz :D

Gość parcjalna
o co ci chodzi?? spr slowo jest ok to ty sie nie znasz poza tym JAK KTOS NIE MA RADY ALBO NIE WIE CO TO JEST NIECH SIE NIE WYPOWIADA !!!

Tzipa cię jeszcze piecze? powinna swędzieć, może dlatego leci na krzywy ryj bo nie umiesz jeszcze pisać?:O Choć nie powinna bo jeszcze się uczysz :D Daj jej śledzia, może jest głodna, tzo? :D

Gość parcjalna
nie umiem pisac? :p lekarz tak opisal to co widzial wiec sie najpierw zorientuj a potem pisz :p tepy facet co wali konia przed kompem :p poza tym co facet robi na babskim forum?? :p :p przeczytaj co piszesz bo twoje wiadomosci nie maja ani ladu ani skladu :p powinna swedziec?! bo co? bo ty sobie tak chcesz , jak ci smierdzi sledziem nie znaczy ze kazdemu smierdzi wiesz w przeciwienstwie do ciebie lmudzie sie myja (jesli masz dziewczyna a watpie z takim bezmozgim charakterem to chyba o tym sledziu itp czerpiesz inspiracje wlasnie od niej , wspolczuje:p )