Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola Wrocław

MATKA MOJEGO FACETA przechodzi samą siebie

Polecane posty

Gość Karola Wrocław

jestem wykończona psychicznie przez matke mojego faceta. Cały czas mi dogryza, udawając że to żart. Uważa w żartach że musze odpracowywać jakoś to że mój facet mnie "wszedzie wozi samochodem". Gdy pościele łózko jak u niej jestesmy, wyrzuca całą pościel i robi to od nowa mówiąc ZE U NIEJ W DOMU SIE ŚCIELI ŻEBY NIE BYŁO ŻADNYCH ZAGNIECEŃ. Stoje jak wryta. Mam dosyć. Za to, że nie wyślę jej przepisu do środy - mówi mi że mam sie u niej domu wiecej nie pokazywać. Rozumiem, można pożartować ale bez przesady! Jestem wesołą dziewczyną która ma teraz kompleksy przez nią. Mój facet oczywiscie nie widzi nic złego w textach swojej mamusi. O tym ścieleniu łózka mu nie mówiłam, powiem jak bede miała wiecej do powiedzenia na jej temat. Wakacje oczywiscie musiała z nami wybierac i w żadnym wypadku na pierwszym pietrze - bo wilgoć. Jest wredna i zarozumiała. Całe życie nie pracowała, siedzi w domu jako kura domowa. Mówie wam, jestem wykończona. Jej mąż jej tak usługuje że nie da sie na to patrzeć. Juz raz walneła mu przy mnie w głowę bo za późno włączył jej film w tv, raz wyrzuciła mu telefon z ręki bo coś sobie w nim sprawdzał. Po prostu nie da sie tego wytrzymać. Mój chłopak wozi do niej do domu koszule do prasowania bo jak mowi MOJA MAMA MUSI NAD TYM TRZYMAĆ PIECZĘ. Gdy ja się oferuje, ze przeciec po co wozi, ja mu wyprasuje - odpowiada PRZESZKADZA CI TO? Nie wiem jak mam reagować na takie texty, juz raz mu na jej temat wygarnełam. Oczywiscie kupił mi perfum - taki jaki mamusia wybrała. Łańcuszek tak samo - mama wybrała a on dał $$$. Coraz czesciej widze ze sie wywższa tak samo jak jego mama - wszystko nosi co drogie bo tanich rzeczy nie uznaje, typu kurtka za 9 stów. Nie wiem co robić, jak zrobić tak żeby w koncu odsunął się od matczynego cycka i zaczął myśleć o nas?? Nie jestesmy juz dziecmi, mam dosyc.

Gość to raczej Ty odsuń
się od Niego:(bo może być za późno....a szkoda by było ,bo Ty wydajesz się fajną dziewczyną:)

Gość fsssssssssss
"Nie wiem co robić, jak zrobić tak żeby w koncu odsunął się od matczynego cycka i zaczął myśleć o nas??" xxxxxxxxxxxxxxx nic!po co na siłę chcesz cycek mamy zamienić na swój?

Gość Titi221352
niewesoło, ale to nie Twoja wina, babka ma problem ze sobą

Gość fsssssssssss
nie wspomnę już nawet jaki facet ma ze sobą problem!

Gość współczuję facetom
ledwo się oderwie od maminego cyca a już jakaś babka do swojego chce przystawiać, zawsze pod rozkazami kobiety. A chłopak podarował Ci PERFUMY!, a nie perfum