Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiek:>

Kręcą was facaci na....

Polecane posty

Siemka mam pytanie do kobitek. Czy kręcą was faceci na motocyklach tzw. Ścigaczach. Bo tak se śmigam moim pięknym litrem i nie zauważyłem zainteresowania. Więc jak jest z wami moje drogie panie.

Gość Pffffffff...
Znaczy w jaki sposob chcesz ujrzec reakcje, biegnac za Toba nie beda :D haha Mnie osobiscie sie podoba facet na scigaczu, kreci mnie to w jaki sposob siedzi, nie wiedziec dlaczego ;)

Gość paula345
Na choperach tak, to mnie baardzo podnieca.

długonoga ślicznotka Nie jestem dawcą=( Jeżdżę z głową i ABS-em =)

Gość bubu23
Tak - kręcą mnie. Ale nie kiedy jeżdżą głównie po to, żeby wyrywać panienki. Więc samym pytaniem na kafe już u mnie masz punkt mniej ;) Lubię ludzi z pasją i pewnych siebie, siedzenie na necie i pytanie czy mam fajny "motór" na którego mogę wyrywać panienki jest hmm... no sam pomyśl. A co do maszyny - fajna, ale i tak wolę choppery niż ścigacze ;)

Gość Bozena M
nie moge patrzec spokojnie na szalejacego motocykliste. Tu jezdza takie olbrzymy. Dreszcz mnie przechodzi kiedy widze motor.

kręcą i to jak! często niestety jest tak, że czar pryska gdy zdejmujecie kaski :P mimo wszystko na światłach ukradkiem zerkam ;)

Gość starych drzew sie nie przesadz
jasne... tyle organów do przeszczepów mknie i za chwile kogos uszczesliwi :classic_cool:

starych... to już inna sprawa ale skoro wypłynęła to dodam, że mój to może co najwyżej na rowerze górskim po lesie z kolegami pojeździć ;) motor - nigdy w życiu :P