Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucile

Kuracja odchudzająca dla nastolatki.

Polecane posty

Gość Lucile

Witam. Mam pewien problem. Otóż może na wstępie wspomnę, iż w listopadzie obchodzić będę 14-ste urodziny. Muszę się odchudzić, a przede wszystkim ograniczyć jedzenie. To nie są "kolejne kompleksy głupiej nastolatki". Prawda, marzy mi się płasi brzuch, ponieważ mój jest odstający. Gdy oprę się o coś, wyglądam, jak bym była w ciąży. Wymiotowałam też w czwartek (biorąc pod uwagę, że piszę tę notkę w poniedziałek), prawdopodobnie z przejedzenia. Moja mama także tak uważa. Od tamtej pory często męczy mnie byle co, nawet kilka króków, jeśli ma to coś do rzeczy... Tak więc gdy jestem w pełni sił chcę to wykorzystać i ćwiczyć. Byłabym bardzo wdzięczna, jeśli znalazłoby się parę osób, które podały by mi jakieś naprawdę dobre ćwiczenia... Z góry bardzo dziękuję.

Gość Mxo
Spróbuj jeść co 3 godziny, brzuch będzie bardziej płaski , tak jest u mnie , bo jem reguralnie, a nie co chwile coś podjadam. Może na początku chce się coś podjeść,ale po maks tygodniu będzie to dla CIebie normalne.

Gość Lucile
Bardzo dziękuję. Jem zdecydowanie mniej, niekiedy moja kochana rodzicielka drze się na mnie, że za mało... Ale trudno. Zamierzam też ćwiczyć jakieś 45 min., ćwiczenia typu brzuszki, skłony. Mam nadzieję, że to choć trochę pomoże. W sierpniu wyjazd do babci, toteż babcia podtuczać będzie próbowała...

Jedz regularnie co 3 godziny (jak poprzedniczka powiedziała) 5 małych posiłków Ważne to jest o stałych godzinach Pij wode mineralną i ruszaj się

Gość zabujstwo to jest aborcja
picie pokrzywa odchudza