Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mxo

Buty Air Max 1

Polecane posty

Gość Mxo

Witam, niecały rok temu kupiłam buty Air Max 1 w kolorze pomarańczowym, ale wyszłam w nich tylko pare razy i chciałabym je sprzedać, gdzie ( oprócz allegro ) mogę to zrobić w internecie?

Na eBay'u. A jaki rozmiar ? Cena?? Wstaw fotkę tutaj moze ktos bedzie chętny :P

Szczerze to za te cenę jaka chcesz myślę ze można juz kupic nowe i ładniejsze np na allegro.

Gość gość
zobacz na facebooku sklepu butyjana.pl tam siedzi sporo maniaków nike air max co przytulą buciki bez problemu :)

Gość August the 1st
A czy w Polsce też można gdzieś sobie "spersonalizować" swoje air maxy? Nie noszę adidasów w ogóle, ale kurcze te air maxy bardzo mi się podobają i wczoraj weszłam na stronę nike i tam jest taka opcja, że mogłam sama wybrać sobie kolory sznurówek, podeszwy, łyżwy itp. i zrobiłam sobie takie jak chciałam. koszt to ok. 160 $. Co prawda wybieram się w tym roku do USA, ale chciałam zapytać czy u nas też jest taka mozliwość zeby porównać koszty.

Gość gość
chętnie podejmę u was pracę do pisanie takich opinii na forach.jak wyglada kwestia wynagrodzenia?

Gość August the 1st
No tej reklamy sklepu to ja nie pisałam. Weszłam na forum i zobaczyłam temat o air maxach to coś skrobnęłam a teraz patrzę ze pełno tego. A za chwilę ktoś wyciągnie wszystkie wątki o podróżach i będą reklamowac biuro RT. Zawsze mnie to dziwi ze sie komus chce pisac takie bzdury.

Gość August the 1st
No i co można coś takiego zrobić u nas z tymi air maxami?