Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 90

Niech już wreszcie coś napisze!

Polecane posty

Gość Monika 90

Witam, piszę do Was w pewnej sprawie, którą zaraz opiszę. Jest ona być może banalna i mogę już teraz przepuszczać jakie odpowiedzi otrzymam, ale mimo to piszę, ponieważ może przeczytam tutaj choć jedną mądrą myśl, która mi jakoś pomoże. Sprawa jest prosta i pospolita, a mianowicie, w sobotę na dyskotece poznałam chłopaka, z jego inicjatywy wymieniliśmy się numerami, później w niedzielę pisał, a dzisiaj cały dzień milczy i już raczej dziś nie napiszę... Myślicie, że napisze jutro? Czy jego zainteresowanie spadło i jeżeli ja pierwsza się nie odezwę to on też już nie? Warto pisać pierwszej? I takie ogólne pytanie, jak myślicie, dlaczego tak często czekamy na wiadomość od ,,nieznajomego'' a on nie pisze?

Gość Monika 90
mam hemoroidy nie wiem jak żyć boję się mocniej pierdnąć bo wypadajom

Gość Monika 90
haha, ależ zabawne

Gość panadol,
miał na ciebie chęć ale mu przeszło. szkoda czasu.

Gość Monika 90
a może to ja powinnam napisać? Może on myśli, ze to mi nie zależy? Bo to on bardziej zabiegał, a ja podchodziłam do tego z dużym dystansem?

A myslisz ze ma tel.tylko do Ciebie? Dzis zalicza inna z dyskoteki.Do nicxego innego taka imprezowicza panna z dyskoteki sie nie nadaje.jak i zreszta facet. Zobaczysz ze jutro napisze albo jeszcze dzis jak wroci od innej.

Gość afronele
coz za problem, zamiast rozmnyslac i analizowac, dlaczego, po co i w ogole ...napisz mu: jak tam, zyjesz jeszcze - tak nagle zamilkles, co u ciebie. i zobaczysz, czy sie odezwie i jak. jesli cie oleje to wiesz co jest grane.

Gość Macius275
mam tez prawie takom samom sprawe i powiem ci jedno pisze z takom jednom dziewczynom kturom poznalem na internecie i zawsze ja do nie nie pisze pierwszy ona zawsze do mnie pierwsza pisze wiec powiem ci tylko jedno napisze pierwsza to on zacznie pisac :D