Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia277

Proszę o pomoc praca w domu

Polecane posty

Gość Madzia277

Witam, czy ktoś może wie czy warto taką pracę podjąć? Witam. Oferuje prace na przepisywaniu tekstu. Na przepisanie jednego tekstu (1 strona A4) proponuje 100zł( mozliwosc negocjacji ceny). Na przepisany tekst oczekujemy 5 dni roboczych.Mozliwosc zatrudnienia na umowe o prace lub umowa zlecenie.Pieniadze wyplacamy z gory na konto bankowe. Witam Ponownie. Zebysmy mogli zaczac wspolprace z Panstwem nalezy przedstawic nastepujace rzeczy. Imie nazwisko, adres zameldowania, nr konta, nr pesel, nr dowodu osobistego. Po otrzymaniu w/w rzeczy musicie Państwo potwierdzic to przelewem na 5gr.Jezeli kandydat na pracownika biurowego nie posiada srodkow na koncie to prosze napisac przeslemy srodki na potwierdzenie przelewu. innych oplat nie ma i jest to jednorazowa oplata. Dane do przepisywania otrzymuja Panstwo droga email w postaci skanow i tak samo przesylacie z powrotem Pracę można zacząc odrazu po otrzymaniu od Panstwa przelewu.

Gość gfgdfdfgfgdgbbnbnbnbnbnn
nie podawajcie nigdy swoich numerów kont ani danych osobowych przez neta!!!!!!!!!! jeszcze numer dowodu!!! idź dziadu stąd!!!!

Gość marta,222
sciema...sciema jeszcze raz sciema....pytają o dokladne dane (ze niby tcy wairygodni)....potezm o cos innego....potem kaza czekac...potem inna intsrukcja... i tak w tym lancuszku nadzieji....po 2 miesiacach sie kapiesz ze cie z robili wchuja... znajoma tez sie nabrała... musiala wplacic chyba 30 zł wpisowego za wyslanie materialow...a nic jej nie wyslali...

Gość shgdbhsd
czy warto - no raczej tak jak ci 100 zeta płaca za asronę . czy są uczciwi i cokolwiek zapłaca to już pytanie nie do nas

Gość wyłudzanie danych osobowych
100 zł za przepisanie 1 strony A4? :P Widać że to przekręt :)

Gość herrr
100zł za stronę? Myślą że ktoś się da nabrać na to?

Gość fgfgfgfggh
madzia czy naprawde jestes taka glupia czy tylko udajesz?

Gość Babcia Przemka
no 100zł za jedną stronę to jest kosmiczna kwota (25-35 groszy tak) ale nie 100zł!!!!! chyba ze to hebrajski cz aramejski i masz jeszcze wylapac błędy ortograficzne :D ej a wieta moze czy to wypelnianie ankiet to tez sciema????????? zaczełam juz wypelniac...wypelniam juz tydzien,uzbierało mi sie jakies 200 europointow...SERio mi to wyplaca jak uzbieram 500??? stornka sie wydaje taka chujowa,amatroska... ale desperacko potrzebuę pieniedzy ... :(

Gość fgfgfgfggh
35 groszy za przepisanie strony A4 to tez lekka przesada. jak dla mnie to z 2 zl powinno byc.

ja taka głupia byłam i dane swoje podałam, wiesz autorko jak to się skończyło??? tułaniem się po policji, zamykaniem konta bankowego, bo idiota który dostał moje dane założył konto bankowe na moje dane ale inne nazwisko paieńskie matki i inne miesce urodzenia, dowiedziałam się że taki osobnik może wziąć pożyczkę w parabanku,no tragedia, a człowiek tylko szukał pracy nie bądż taka głupia i nie podawaj nigdy nikomu niepowołanemu numeru dowodu, danych, NIGDY BO SKOŃCZY SIĘ TRAGEDIĄ

Gość biedroneczki sa w kropeczki,26
a jak przy wypelnianiu platnych ankiet...chcą imie,nazwisko,date urodzenia i numer konta PAYPAL??? to tez zle?