Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onawrozsypce

Intrygantka w pracy -pomóżcie znaleść sposób.

Polecane posty

Gość onawrozsypce

Witam.Zaczne od tego ,że mam 20 lat pracuję w szkole specjalnej na stanowisku pomoc nauczyciela -na takim stanowisku przydzielone są jeszcze 5 innych dziewczyn. Z jedna z nich G. się nie lubimy . Nasza wrogość do siebie zaczeła się od sytuacji w której inne pomoce nakryły G. że grzebie mi w torebce |(przypuszczenie: kradzież) podczas mojej nieobecnosci w sali. Z pośród pomocy tylko G. nie kształci się , jest typem imprezowiczki. Do naszej szkoły uczęszcza również młodzież w tym chłopaki z którymi G. popala za szkoła papierosy ,włóczy się po pracy.Niedawno odkryłyśmy ,ze nastawia tych uczniów przeciwko nas -mimo ,że nie spoufalamy sie z nimi z dnia na dzien zaczeli nas wyzywac , obgadywac i wysmiewac. W ostatnie ciepłe dni na lekcji poszłam z dziećmi i panem nauczycielem przed szkołe na ławke. Za rogiem G.paliła z chłopakami papierosy.Dzisiaj przyszli do mnie chłopaki i powiedzieli ,że G. śmiała się ,że wtedy wyzywali mnie a nauczyciel -z którym pracuje słysząc obelgi w moją stronie nawet nie zearagował i nie stanoł w mojej obronie (jakbym sama nie potrafiła się obronić mimo że tego nie słyszałam ,tym bardziej nauczyciel) .I ,że G. powiedziała im ,że od razu poszłyśmy z dziewczynami z tym na skargę do dyrektora. Co oczywiście nie jest prawdą . G . nie wie ,że chłopaki wygadali się ,że to ona im powiedziała . ?Nauczyciel też nic o tym nie wie , ja nie słyszałam ich wyzwisk i nie poszłam na skarge. Dziś po pracy poszłam na zaakupy o godz. 17 widziałam jak G. idzie z uczniami w strone swojego domu ( codziennie odprowadzaja ja do domu).To pewne ,że nastawia ich przeciwko mnie.Co robić by temu zapobiec i poprostu odgryźć się za te pomówienia?Z góry dziękuje za odpowiedzi ,przepraszam za błędy

Gość fgfgfgfggh
kto cie dziecko zatrudnil w szkole na stanowisku POMOCY nauczyciela? szok, taka mulica ("znaleść") a w szkole pracuje :O

Gość onawrozsypce
nie lecz tu kompleksów .

Gość yyyKafeKrytykant
proponuje znaleŹć słownik

Gość nic z tego nie rozumiem
i ona w szkole pracuje :o