Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiiiihbvv

agresywny mąż

Polecane posty

Dobrze ci ktos wyzej napisal , wpierdol mu porzadnie np patelnia w leb , dostanie raz i drugi to przestanie . Znam taki przypadek. Ja jestem taka , ze gdyby maz mnie uderzyl to bym od razu oddala 3x mocniej, wpadlabym w furie. Ale ja nie amm w sobie ofiary, zawsze bylam waleczna. Zrob cos z tym bo przkazujesz swojemu dziecku wzrorzec w stylu- mezczyzna moze bic kobiete to jak najbardziej normalne jest" Wiesz jak to gleboko utkwi w glowie dziecka ?

Gość KuKasia
Po pierwsze-uwierzyć w siebie. Byłaś kiedyś szalona? Świetnie! Przypomnij sobie jak się wtedy zachowywałas. Następnym razem jak Cię uderzy,oddaj pierwszą lepszą rzeczą,którą masz pod ręką. Nieważne,czy to kubek,czy patelnia,czy zabawka dziecka,czy twoja własna ręka. Ważne żebyś to zrobiła zdecydowanie,żebyś się nie przestraszyła PO fakcie,tylko podniosła głowę do góry i patrząc mu prosto w oczy odważnie i zdecydowanie powiedziała- NIGDY WIĘCEJ! I po tym kroku,ty przejmujesz dowodzenie. I znów jesteś przebojowa i szalona i może Ci na fiukac taki ch*jek.